Nakliyeciler 28 Bin TL Isteyince Inat Etti 3 Gün Traktör Sürerek Bitlis'e Geldi

Nakliyeciler 28 Bin TL Isteyince Inat Etti 3 Gün Traktör Sürerek Bitlis'e Geldi

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde yasayan Orhan Emen adli vatandas, Kahramanmaras’in Elbistan ilçesinde aldigi traktörü nakliyecilerin istedigi 28 bin lirayi fazla bulunca 3 günlük yolculugun ardindan Bitlis’e geldi.

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde yasayan Orhan Emen adli vatandas internet üzerinden begendigi traktörü bundan 4 gün önce satin almak için Kahramanmaras’in Elbistan ilçesine gitti. Satin aldigi traktörü Bitlis’e getirmek isteyen Emen, nakliye firmalari 28 bin TL gibi bir rakam istedi. Istenilen fiyat karsisinda saskina dönen Emen, inat ederek satin aldigi traktörüne binerek yaklasik 700 kilometrelik yolu 3 günde geldi. Yaklasik 8 bin TL yakit parasi ödedigini söyleyen Emen, nakliye firmalarinin bu konuda vicdanli olmalari gerektigini söyledi.

Nakliye firmalarinin daha vicdanli olmasini isteyen Orhan Emen, “Bu traktörü yaklasik 4 gün önce internet üzerinde begenip pazarligimi yaptiktan sonra yola çiktim. Getirmek için gittigim Elbistan ilçesinde nakliye firmalarinin fahis fiyatlar biçtigini gördüm. Nakliye firmalari traktörü getirmek için 28 bin TL fiyat biçtiler. Ben de inat ettim yakitimi doldurdum Bitlis’e kadar sürerek geldim. 3 gündür yoldayim çok sükür sag salim Bitlis’e vardim. 8 bin TL gibi bir akaryakit maliyetim oldu. Yolda da bin TL harcamam oldu. Kizimda ve bir akrabamda kaldim. Nakliye firmalarinin vicdanli olmalarini temenni ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile