Neü’de Tanışma ve Kaynaşma Yemeği Düzenlendi

Neü’de Tanışma ve Kaynaşma Yemeği Düzenlendi

Nevşehir Üniversitesi öğretim görevlileri, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksek Okulu (MYO) Uygulama Oteli’nde düzenlenen geceye Üniversite Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çetin Pekacar, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Erdoğan Çiçek, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın’ın yanısıra öğretim görevlileri ve eşleri katıldı.

Gülşehir Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Turan Şener, birlik ve beraberliği pekiştirmek için bir araya geldiklerini belirterek, geceye katılarak kendilerini yalnız bırakmayan Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’a katılımcılardan dolayı teşekkür etti.

Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç ise, “Birlik ve beraberlik adına, tanışmak için bu tür organizasyonlar çok önemli. Bu nedenle, bunları ben çok önemsiyorum. Bu tür organizasyonlarımızın, bilimsel çalışmalarımızın, sosyal faaliyetlerimizin, projelerimizin artarak devam etmesini istiyorum. Böylece gerçekleştireceğimiz her faaliyetin şehrimize, ülkemize ve dünyaya örnek olacağına inanıyorum ve bunun için donanımımız ile gücümüz var. 2007 yılında kurulan üniversitemizin bu yıl kuruluşunun 5 yılını kutluyoruz. Göreve başladığım günden bugüne sizlerin de desteğiyle çok hızlı bir gelişim gösterdik. Üniversitemiz doğdu, emekleme dönemine geldi ve yürümesi içinde hep birlikte, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile