Nevruz Bayramı'nı Kutlamak İçin Ateş Yakan Çocuklar Polisler Tarafından Dağıtıldı

Şanlıurfa'da, Nevruz Bayramı'nı kutlamak için lastik yakan aralarında çocukların da bulunduğu grup, polis ekipleri tarafından dağıtıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay, gece geç saatlerde Eyyüp Peygamber Makamı arkasında meydana geldi. 21 Mart Nevruz Bayramı'nı kutlamak isteyen aralarında çocukların da bulunduğu bir grup lastik yakarak, eğlenmeye çalıştı. Polis ekipleri, olay yerine gelerek, izinsiz gösteri yapmaya çalışan grubu dağıtmaya çalıştı.

Olayların büyümesi üzerine grup ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirirken, yaşları 12 ile 15 arası değişen çocukları ise korkudan olay yerine yakın kıraathaneye kaçtı. Polis ekipleri,kıraathaneye kaçak çocukları alarak, önce uyarıp, sonra evlerine gönderdi.

Bu sırada görüntü çekmeye çalışan bir gazeteci ise, polis ekipleri tarafından engellenmeye çalışıldı. Gazetecinin kamerasına vuran polis memuruna meslektaşları engel oldu ancak kemara aldığı darbeler nedeniyle kırıldı. Diğer polis ekiplerinin araya girmesiyle ismi öğrenilemeyen polis memuru gazetecilerin yanından uzaklaştırıldı. Yakılan lastikler ise, olay yerine çağırılan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Polis ekipleriolası bir duruma karşı şehrin tüm bölgesinde güvenlik önlemlerini arttırdı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile