Nisantasi'nda Fenomenlerin Tekme Ve Yumruklu Kavgasi Kamerada Açiklamasi Masa Ve Sandalyeler Havada Uçustu

Nisantasi'nda Fenomenlerin Tekme Ve Yumruklu Kavgasi Kamerada Açiklamasi Masa Ve Sandalyeler Havada Uçustu

Sosyal medyada yayinlanan bir evlilik yarismasinda taninan Batuhan Boz ve Ogulcan Yilmaz, Nisantasi’nda bir kafede karsi karsiya gelince ortalik karisti. Aralarinda daha önce husumet oldugu iddia edilen ikili arasinda çikan tartisma tekme ve yumruklu kavgaya dönüstü. Sandalye ve masalarin havada uçustugu kavga ani kameralara yansidi. Polis taraflari gözaltina aldi.

Olay, geçtigimiz Pazar günü saat 15.40 siralarinda Sisli Nisantasi’nda meydana geldi. Iddiaya göre fenomen bir evlilik yarismasinda taninan Batuhan Boz, aralarinda husumet bulunan Ogulcan Yilmaz tarafindan Sisli Nisantasi’nda bulunan bir kafeteryaya davet edildi.

Yumruk, tekme, masa ve sandalyeler havada uçustu

Kafeteryaya arkadasi Barkin Serefhan ile birlikte giden Batuhan Boz, burada Ogulcan Yilmaz ve yanindaki kalabalik bir grup tarafindan saldiriya ugradi. Batuhan Boz ve arkadasi, kalabalik grup tarafindan dakikalarca darp edildi. Kavga kafedeki müsteriler tarafindan güçlükle ayirildi. Tekme, yumruk ve sandalyelerin havada uçustugu anlar ise güvenlik kameralarina anbean yansidi.

Kavgada cep telefonunun kalindigi iddiasi

Kavga sonrasi arkadasiyla birlikte darp raporu alan Batuhan Boz, emniyete verdigi ifadede yaklasik 70 bin lira degerinde cep telefonunun çalindigini iddia etti. Ihbar üzerine gözaltina alinan taraflar emniyete götürüldü. Ogulcan Yilmaz ise Batuhan Boz’a ait oldugu öne sürülen telefonu polise teslim etti. Ogulcan Yilmaz ve diger saldirganlar hakkinda “Kasten Yaralama”, “Tehdit ve Hakaret” suçlarindan adli islem yapildi. Taraflar ifadeleri alinmasi sonrasinda savcilik talimatiyla serbest birakildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile