NTSO Baskani Parmaksiz Açiklamasi 'Yüz Yilin Hizmetlerine Imzamizi Atmak Için Adayiz'

NTSO Baskani Parmaksiz Açiklamasi 'Yüz Yilin Hizmetlerine Imzamizi Atmak Için Adayiz'

1 Ekim tarihinde yapilacak olan Nevsehir Ticaret ve Sanayi Odasi (NTSO) Baskanligi için NTSO Baskani M. Arif Parmaksiz 6. kez adayligini açikladi.



NTSO Baskani M.Arif Parmaksiz, Nevsehir Ticaret ve Sanayi Odasi Toplanti salonunda çok sayida üyenin katildigi bir toplanti ile adayligini açikladi.

Parmaksiz burada yaptigi konusmada, “Yüz yilin hizmetlerine imzamizi atmak için adayiz” seklinde konustu.

Parmaksiz konusmasinda, "Nevsehir Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetimi ve bizleri destekleyen üyelerimiz ile birlikte gerçeklestirilecek, odamiz organ seçimleri için, tüm üyelerimize hesap verecek ve yeni dönem için baslattigimiz amiral projelerimiz için destek isteyecegiz. Göreve ilk geldigimiz günden bugüne kadar, Nevsehir sevdalisi olarak slogandan, sözden öte, neler yaptigimizi ve yapacagimizi, bir basin toplantisinda ayrintili olarak açiklayacagim. 1 ekim’de yapilacak olan Nevsehir Ticaret ve Sanayi Odasi seçimlerinde tekrar adayiz” dedi.



Üyelerin gelecekteki 25 yila yönelik ticari arsa sorununu çözdüklerini belirten Parmaksiz, “benim ve ekip arkadaslarimizin çok uzun süredir hayallerimizi süsleyen ama bugün artik gerçege dönüstürüp, uygulamaya geçtigimiz, amiral projelerimizi ve daha bir çok projemizi tamamlamak için bir dönem daha aday oldum. Bu projeler bizim sehrimizle helallesmemiz adina çok önemli adimlardir. Odamizin 100. kurulus yil dönemlerini de içine alan bu tarihi süreçte sehrimizle bir dönem adina helallesmek ve 100 yilin hizmetlerine imzamizi atmak için adayiz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile