Oktay Vural, Şanlıurfa'da Kilometrelerce Uzunluktaki Araç Konvoyu İle Karşılandı

Şanlıurfa’ya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, kilometrelerce uzunluktaki yüzlerce araç konvoyu ile karşılandı.


MHP Genel Başkanı Oktay Vural, İl Başkanı İbrahim Özyavuz, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin MHP’li Belediye Başkan Adayı Mustafa Kemal Saraçoğlu ve partililer tarafından GAP Havaalanı’nda karşılandı. Havaalanı’nın VİP girişinde bir süre istirahat eden Vural’a kadın partililer yoğun ilgi gösterdi. Havaalanının içine girmeyi başaran kadın partililer, hatıra fotoğrafı çekerken, dışarıda bekleyen erkek partililerden bazıları ise camdan bakarak, Vural’ı görmeye çalıştı. Vural ve beraberindekileri taşıyan otobüsü, havaalanının içerisindeki davul zurna ekibi önünü keserek, Vural ve yanındakilere seslendi. Korumaların davul zurna ekibini uzaklaştırması üzerine şehir merkezine doğru hareket eden otobüse yüzlerce araçtan oluşan konvoy takip etti. Kilometrelerce uzunluktaki araç konvoyunda yürekleri ağızlara getiren görüntüler de yaşandı. Konvoydaki araçlardan birinin sürücüsü, zaman zaman seyir halindeki aracın sürücüsü ayağa kalkarak, camdan sarkması dikkat çekti. Başka bir araç ile çarpışma tehlikesi yaşayan aracın sürücüsü bir eliyle direksiyonu tutarken, diğer eliyle de etrafa kurt işareti yaptı.

Konvoya yolda başka araçlar da eklenirken, Vural’ı taşıyan otobüs, önünü kesen partililer tarafından zaman zaman durdurularak, sevgi gösterisinde bulunuldu.

Havaalanında gazetecilerin sorularını da cevaplayan Vural, Balbay’ın tahliye edilmesi ile ilgili soruya, “MHP’nin de tutuklu milletvekili var. Biz yargılanan milletvekillerinin tutuksuz olarak yargılanmasını istiyoruz” dedi.

AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak eksi vali Celalettin Güvenç’in aday gösterilmesi ile ilgili de değerlendirme yapan Vural, “Şanlıurfalılar, uzaktan kumanda ile yönetilmez. Urfalıların talebi üzerine biz Urfalı olan ve çok sevilen arkadaşımızı aday gösteriyoruz” diye konuştu.

Parti önünde halka hitap edecek olan Vural'a kent merkezine kadar ilgi devam etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile