Okul müdüründen başarılı öğrenciye çeyrek altın ödül

Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) Silopi 1.'si olan Cengiz Demirhan'a, eğitim gördüğü Silopi Lisesi'nde ödül töreni düzenlendi. Törende başarılı ö

Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) Silopi 1.'si olan Cengiz Demirhan'a, eğitim gördüğü Silopi Lisesi'nde ödül töreni düzenlendi. Törende başarılı öğrenciye çeyrek altın verildi.

YGS sonuçlarının açıklanmasının ardından, 460 puan alarak Silopi ilçe 1'.si olan Silopi Lisesi 12. sınıf öğrencisi Cengiz Demirhan için okul bahçesinde bir ödül töreni düzenlendi.

Okul bahçesinde toplanan öğretmen ve öğrencilerin karşısında ödülünü, Silopi Lisesi Müdürü Şiyar Tümas'ın elinden alan Cengiz Demirhan'ın büyük sevinç yaşadığı görüldü.

Burada açıklamada bulunan Silopi Lisesi Müdürü Şiyar Tümas, Cengiz Demirhan'ın Silopi ilçe birincisi olacağını tahmin ettiklerini söyledi. Tümas, "Öğrencimizin bu başarısının okulumuzda sevinçle karşılandığını görüyorum. Ben de sizler gibi kendisiyle gurur duyuyorum. Büyük bir başarı gösterdi. Göğsümüzü kabartan Cengiz'i, arkadaşınızı sizler de örnek alın." dedi.

YGS Silopi birincisi, Silopi Lisesi son sınıf öğrencisi Cengiz Demirhan da başarısında emeği olan öğretmenlerine teşekkür ederek, "Benim başarılı olmamda 2 faktör vardı. Birinci öğretmenlerim, 2.'si ise çok çalışmak oldu. Bana verilen hediye için de okul müdürümüz Şiyar Tümas'a ayrıca teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Cengiz Demirhan'ın başarısını, okul bahçesinde toplanan öğrenciler de alkış tutarak kutladı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile