Ölüm Hali Sahada Yakaladi, O Anlar Kameralar Tarafindan Kaydedildi

Ölüm Hali Sahada Yakaladi, O Anlar Kameralar Tarafindan Kaydedildi

Gümüshane’de gittigi hali saha maçinda kalp krizi geçiren 40 yasindaki Ibrahim Sagirkaya yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Sahsin kalp krizi geçirdigi anlar hali sahanin kameralari tarafindan görüntülendi.

Olay, dün gece saatlerinde Gümüshane merkezde bulunan bir hali saha kompleksinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, dün gece yarisi 23.00 ile 00.00 saatleri arasinda arkadaslari ile birlikte hali sahaya giden Ibrahim Sagirkaya (40), maçin bitimine az bir süre kala yere yigildi. Arkadaslarinin yorgunluk nedeniyle yere yattigini düsünen arkadaslari futbol oynamaya devam ederken, Sagirkaya’nin hareket etmedigini fark eden arkadaslari bir süre sonra talihsiz adamin yanina geldi. Arkadaslarinin müdahalesi yetersiz kalinca ihbar üzerine olay yerine 112 acil saglik ekipleri sevk edildi. 112 acil saglik ekipleri tarafindan saha içerisinde yapilan ilk müdahalenin ardindan Gümüshane Devlet Hastanesi’ne kaldirilan 40 yasindaki talihsiz adam buradaki tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Evli ve 2’si kiz ve 1’i erkek olmak üzere 3 çocugu oldugu ögrenilen Sagirkaya’nin cenazesi yarin ögle namazinin ardindan topraga verilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile