Organ Bagisini Vurgulayan Ögrenciler Ödüllendirildi

Organ Bagisini Vurgulayan Ögrenciler Ödüllendirildi

Aydin’da organ bagisinin önemine dikkat çekmek ve farkindaligi artirmak amaciyla düzenlenen resim ve kompozisyon yarismasinda dereceye giren ögrenciler, ödüllerine kavustu.



Aydin’da Il Saglik Müdürlügü ve Il Milli Egitim Müdürlügü isbirligiyle düzenlenen resim, kompozisyon yarismasinda organ bagisinin önemini anlatan ögrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Il Saglik Müdürlügü hizmet binasinda gerçeklestirilen törende, organ bagisina dikkat çekmek ve farkindaligi artirmak hedefiyle düzenlenen yarismanin resim kategorisinde Sule Sen birinci, Ayse Dilem Keskin ikinci, Alper Bugra Akdemir ise üçüncü oldu. Kompozisyon yarismasinda ise Irem Erçetin birinci, Irem Durgut ikinci, Ada Akkus üçüncü oldu. Ögrencilere çesitli hediyeler ile tesekkür belgeleri, Il Saglik Müdürü Dr. Eser Senkul ve Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici tarafindan takdim edildi.

Törende yaptigi konusmada organ bagisinin çok önemli bir konu olduguna dikkat çeken Il Saglik Müdürü Dr. Eser Senkul, organ bagisi ile ilgili farkindalik artirmaya yönelik faaliyetler kapsaminda düzenlenen yarismaya katilimlari ve elde ettikleri derecelerden dolayi ögrencilere tesekkür etti, basarilarinin devamini diledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile