Ortak Alanlarin Temiz Kullanilmasina Yönelik Çagri

Ortak Alanlarin Temiz Kullanilmasina Yönelik Çagri

Bilecik Belediye Baskanligi, ortak alanlarin korunmasi ve temiz tutulmasi uyarisinda bulundu.

Bilecik Belediyesi’nden yapilan açiklamada, sehirdeki park ve oyun alanlarindaki çevre kirliligine dikkat çekilerek, park ve oyun alanlarinin korunmasi gerektigi belirtildi.

Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü’nden yapilan bilgilendirici açiklamada konu hakkinda su bilgilere yer verildi: "Park ve Bahçeler Müdürlügü olarak yarinlarimizin mimarlari çocuklarimizin eglenceli ve keyifli zaman geçirmeleri amaciyla parklarimizda yenileme, düzenleme, bakim ve temizlik çalismalari belirli takvim dahilinde gerçeklestirilmektedir. Çalismalarimiz kapsaminda ayrica yeni oyun alanlarini da mahallelerimizdeki çocuklarimizin hizmetine sunuyoruz. Yesil Bilecik’imizdeki park ve oyun alanlarinin bakimi ve temizligi bizler için çok önemlidir. Bu açidan çocuklarimiz için park ve oyun alanlarini temiz tutmamiz ve korumamiz çok faydali olacaktir."

Açiklamada mahalle sakinlerinin konu hakkinda daha duyarli olmalari istenirken, "Tüm vatandaslarimizin bu konuda duyarli olmalarini, çevre kirliligi olusturacak davranista bulunmamalarini rica ediyoruz. Oyun ve park alanlarinda çekirdek ve içecek kutulari gibi atiklarin atilmamasi, oyun gruplari ve oturma banklarinin da korunmasi en temel insani vazifelerimiz arasinda yer almaktadir. Belediyenin ilgili birimleri tarafindan birçok park ve oyun alanlarinda günde iki kez temizlik yapilmaktadir. Ancak bu konudaki fazla mesai, hem is gücü kaybi hem de kamu mallarinin zarar görmesine yol açmaktadir" ifadeleri kullanildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile