Osmangazi Belediyesi'nin 2022 Yili Faaliyet Raporu Onaylandi

Osmangazi Belediyesi'nin 2022 Yili Faaliyet Raporu Onaylandi

Osmangazi Belediyesi Nisan Ayi Olagan Meclis Toplantisi’nda 2022 yili faaliyet raporu oy çoklugu ile kabul edildi. Toplantida yeni encümen ve ihtisas komisyonu üyeleri de seçildi.

Osmangazi Belediyesi Nisan Ayi Olagan Meclis Toplantisi, Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar baskanliginda belediye meclis salonunda gerçeklestirildi.

Baskan Dündar, gündem maddelerinin görüsülmesinden önce meclis üyelerine Mart ayinda yapilan faaliyetlere iliskin bilgiler verdi. Osmangazi Belediyesi olarak deprem bölgesindeki hizmetler ve Ramazan Ayi dolayisiyla yogun bir çalisma içerisinde olduklarini belirten Baskan Dündar, “Ramazan ayi boyunca her yil oldugu gibi Osmangazi’de her gün 5 farkli noktada 3 bin 500 kisilik iftar yemegi dagitiyoruz. Ayni zamanda Gaziantep Islahiye ve Hatay Antakya’da da her gün 4 bin kisilik iftar ve sahur yemegi ikram ediyoruz. Deprem bölgesindeki çalismalarimiz araliksiz devam ediyor. Islahiye’de 100 hanelik prefabrik konutlardan olusacak Osmangazi Mahallesi’nde çalismalar hizla sürüyor. Devlet ve millet isbirliginde yaralarimizi sariyoruz.” dedi.

Baskan Dündar, Bursa’nin fethinin 697’inci yil dönümünde Osmangazi Belediyesi olarak 18 yildir geleneksel olarak düzenledikleri ‘Osman Gazi’yi Anma ve Bursa’nin Fetih Günü’ etkinlerini bu yil deprem felaketi ve Ramazan ayi olmasi dolayisiyla daraltilmis sekilde gerçeklestireceklerini bildirdi. Meclis toplantisinda gündem maddelerinin görüsülmesinin ardindan 2022 yili faaliyet raporu görüsüldü. Konusmalarin ardindan yapilan oylamada, Osmangazi Belediyesi’nin 2022 faaliyet raporu, oy çokluguyla kabul edildi.

Meclis toplantisinda, milletvekilligi aday adayligi için istifa eden meclis üyelerinin yerlerine göreve gelen yedek meclis üyeleri Adnan Kurtulus, Seda Arslan, Ümmühan Fidan, Semih Sati ve Ugur Akbulut’a mazbatalarini Baskan Mustafa Dündar verdi.

Meclis toplantisinda encümen ve ihtisas komisyonlarinin üye seçimleri de gerçeklestirildi.

Yapilan oylamada Meclis 1. Baskan Vekilligine Cemal Balabanoglu, Meclis 2. Baskan Vekilligine ise Ismail Hayat seçildi.

Encümen üyeliklerine ise Turgay Büyükoglu, Can Can ve Ismail Hayat seçildi.

Imar ve Bayindirlik Komisyonu: Semih Vardarbas, Cem Kürsad Hasanoglu, Aslihan Köse, Feyyaz Alptug Memisogullari ve Sefa Yilmaz

Plan Bütçe Komisyonu: Cemal Balabanoglu, Ismail Akdogan, Semih Sati, Halil Aktas ve Sevim Sakalli

Hukuk Komisyonu: Ümmühan Fidan, Seda Arslan, Hakan Köprülüogullari, Feyyaz Alptug Memisogullari ve Günay Onayman

Kültür, Sanat ve Çevre Komisyonu: Adnan Kurtulus, Bayram Kiliç, Necati Çelik, Hasan Kelesoglu ve Ramazan Dogan

Sosyal Isler, Saglik ve Spor Komisyonu: Abdullah Çali, Osman Salim, Celal Yatçi, Yüksel Özgür ve Günay Onayman

Egitim Komisyonu: Hakan Köprülüogullari, Ugur Akbulut, Serhat Tosun, Hasan Kelesoglu ve Ramazan Dogan

Kadin-Erkek Firsat Esitligi Komisyonu: Semra Döner, Aslihan Köse, Aysegül Seyran, Sevim Sakalli ve Halil Aktas

Engelliler ve Yaslilar Komisyonu: Necati Çelik, Bayram Kiliç, Semih Vardarbas, Yüksel Özgür ve Bülent Özdemir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile