Osmaniye'de Peyzaj Çalismalari

Osmaniye'de Peyzaj Çalismalari

Osmaniye’de belediye tarafindan kent genelinde peyzaj düzenleme ve refüj çalismalarinin araliksiz devam ettigi bildirildi.

Osmaniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri tarafindan kent genelinde peyzaj düzenleme ve refüj çalismalarinin D-400 Karayolu Musa Sahin Bulvari boyunca devam ettigi kaydedildi. Bu çerçevede toprak dolgu islemleri baslatildigi, damlama sulama sistemi de dösenerek refüjlerde agaçlandirma yapilacagi ifade edildi.Bordür boyamalari ve çiçek dikimlerinin ardindan daha renkli bir görünüme sahip olacagi aktarilan refüjlerin modern bir görüntüye kavusacagi da belirtildi.

Ayrica kenti güzellestirmek adina devam eden peyzaj çalismalari çerçevesinde kent genelinde bulunan dönel kavsak ve parklarda da bakim-onarim çalismalarinin sürdügü de ifade edildi. Belediye tarafindan dönel kavsaklarin bordürleri ile kavsak içerisinde bulunan Türk bayraklarinin boyanarak daha güzel bir görünüme kavusmasinin saglanacagi, mevsimlik çiçeklerin dikilmesiyle de kavsaklarin renklendirilecegi bildirdi.

Parklarda ot biçme ve çiçeklendirme gibi çalismalarin yani sira ana arter ve ara sokaklarda dallari yollara dogru sarkan agaçlarda da budama çalismalari yapan ekiplerin kentin daha güzel ve modern görünüme kavusmasi için çalismalarina ara vermeden devam edecegi dile getirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile