(Özel) Besiktas'ta Torbacinin Rayli Sistemi Açiklamasi Polis Kablolari Temas Ettirince Zuladan Uyusturucu Fiskirdi

(Özel) Besiktas'ta Torbacinin Rayli Sistemi Açiklamasi Polis Kablolari Temas Ettirince Zuladan Uyusturucu Fiskirdi

Besiktas Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli yunus polisi, Gayrettepe’de süphe üzerine durdurduklari bir otomobilin vites bölümündeki kablolari birbirine temas ettirince uyusturucu zulasini ortaya çikartti. Radyonun arka bölümünde rayli sistemle açilan zuladan çok miktarda uyusturucu ve tabanca ele geçirildi. Gözaltina alinan torbaci ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyusturucuyla mücadele kapsaminda çalismalarina hiz kesmeden devam eden Besiktas Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, basarili bir çalismaya daha imza atti. Gayrettepe’de geçtigimiz günlerde uygulama yapan Besiktas Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli yunus polisi, süphe üzerine bir otomobili durdurdu. Araçtan inen sürücü A.B.’nin üst aramasini ve Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgusunu yapan Besiktas polisi, herhangi bir olumsuzluga rastlamadi. Ancak araçtan uyusturucu kokusu gelmesi üzerine süphelenen polis ekipleri, araçta detayli arama yapmaya basladi.



Torbacinin rayli zula sisteminden uyusturucu fiskirdi

Aracin içerisinde arama yapan polis ekiplerinin dikkatini vites topuzundaki orijinalinden farkli olan kablolari çekti. Farkli kablolari deneme yanilma yöntemiyle birbirine temas ettiren yunus polisi, gördügü manzara karsisinda sasti kaldi. Kablolarin temas etmesiyle radyonun üst bölümünün rayli bir sistemle açildigi ortaya çikti. Zulanin içerisine bakan ekipler, ruhsatsiz tabanca, sarjör, 42 adet mermi, 14 parça satisa hazir uyusturucu madde, cep telefonu ve uyusturucu ticaretinden elde edilen bin 630 lira ele geçirdi. Yapilan aramalar ise kameralara yansidi.

Besiktas polisinin yakaladigi torbaci tutuklandi

Aramalarin tamamlanmasinin ardindan Besiktas polisi, gözaltina aldigi A.B.’yi ele geçirilen uyusturucu maddeler, tabanca ve diger bulunanlarla birlikte Besiktas Polis Merkezi Amirligine teslim etti. Emniyette ifadesi alinarak sorgulanan torbaci, sevk edildigi adliyede çikarildigi mahkemece “uyusturucu ve uyarici madde imal ve ticaretini yapmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile