(ÖZEL) Eskisehirli Sinif Ögretmeni Yilin 'Ilham Veren Ögretmeni' Seçildi

(ÖZEL) Eskisehirli Sinif Ögretmeni Yilin 'Ilham Veren Ögretmeni' Seçildi

Eskisehir’de Sehit Yalçin Baykus Ilkokulunda sinif ögretmenligi yapan Ebru Kapaklikaya, bu yil 4’üncüsü düzenlenen The Global Education Awards Dubai (Küresel Egitim Ödülleri Dubai) basvurularinin degerlendirilmesi sonucunda 2023-2024 Yilinin Ilham Veren Ögretmeni seçildi.

Ebru Kapaklikaya, Dubai’de gerçeklesen Küresel Egitim Ödülleri’nde dünya çapinda Yilinin Ilham Veren Ögretmeni ödülüne layik görüldü.

Ilkokul ögrencilerinin egitiminde; farkli teknikler, eglenceli aktiviteler ve çesitli materyaller kullanarak, egitimde fark olusturan Ebru Kapaklikaya, ögrenmeyi oyunlastirarak ve ögrenciyi ögrenme sürecinde aktive ederek meslektaslarina ilham verdigi için ödüle layik görüldü.



“Türkiye’yi temsilen böyle bir organizasyonun içerisinde bulunmak, ödülü almak gerçekten çok kiymetli”

Sinif ögretmeni Ebru Kapaklikaya ,“Küresel egitim ödülleri kapsaminda Dubai’de düzenlenen bir trendi bu yil dördüncüsü düzenleniyor. Burada yilin ilham veren ögretmeni seçildim. Binlerce basvurunun arasindan böyle özel bir ödüle layik görülmek benim için çok kiymetli. Sinif içerisinde yaptigim materyal destekli çalismalar, farkli materyaller, yine ögrencilerim için ve özel günler için besteledigim sarkilar. Bunlarin baska ögretmenlere de ulasmasi ilham olmasi sebebiyle yilin ilham veren ögretmeni seçildim. Türkiye’yi temsilen Eskisehir’i temsilen böyle bir organizasyonun içerisinde bulunmak, o havayi solumak ve ödülü almak gerçekten çok kiymetli ve Sehit Yalçin Baykus Ilkokulu olarak çok birlikte çalisan ve ögretmen arkadaslarimizdan da okul idaremiz den de destek gören bir ekibiz. Böyle bir ekibe, böyle bir okula ödül getirmek çok ayri bir onur oldu. Ögretmen arkadaslarim sag olsunlar çok desteklediler. Bu konuda beni daha önceden oldugu gibi hala birlikte çalismaya ve beraber üretmeye devam ediyoruz. Bireysel olarak benim aldigim bir ödüldü ama tüm okulun sahiplendigi bir ödül oldu. O yüzden tüm arkadaslarima tesekkür ediyorum. Okul idaremizin bizi bu konuda desteklemesi de çok kiymetli motivasyonumuzu arttiriyor yine il genelinde degerli müdürlerimiz den de gerekli destegi gördük. Bunun için de onlara ayrica tesekkür ediyorum “ ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile