(Özel) Istanbul'da Pazarda Dehset Anlari Açiklamasi Önce Biçakladi Sonra Tekme Ve Yumruklarla Dövdü

(Özel) Istanbul'da Pazarda Dehset Anlari Açiklamasi Önce Biçakladi Sonra Tekme Ve Yumruklarla Dövdü

Beyoglu’nda pazar tezgahinin basina gelen bir sahis, önceden husumeti bulunan pazarciyi defalarca biçakladi. Biçagi elinden alinan saldirgan bu kez de pazarciyi tekme ve yumruklarla dövdü. Dehset anlari kameralara yansirken, hastaneye kaldirilan pazarcinin sikayetçi olmadigi saldirgan polis ekipleri tarafindan yakalandi.

Beyoglu Bülbül Mahallesi’nde meydana gelen olayda pazarci Selahattin Yesilçeçen, tezgahini kurarak müsteri beklemeye basladi.

Bir süre sonra tezgaha gelen bir sahis, henüz bilinmeyen bir sebeple Yesilçeçen ile tartismaya basladi.

Tartismanin büyüyerek kavgaya dönüsmesi üzerine tezgahtaki biçagi alan sahis, pazarci Yesilçeçen’e saldirmaya basladi.



Defalarca biçakladi, elinden biçak alininca da darp etti

Sahsin biçakla saldirmasi üzerine pazarci, arkadaslarinin yanina dogru kaçmaya çalisti. Bu sirada diger pazarcilar araya girerek, saldirgani sakinlestirmeye çalissa da basarili olamadi. Saldirgan sahis elindeki biçakla Yesilçeçen’i defalarca biçakladi. Bu sirada pazarcilarin biçagi almasi üzerine sahis, bu kez de tekme ve yumruklarla saldirarak darp etti.

Pazarci saldirgandan sikayetçi olmadi

Yasanan olayin ardindan sahis ve yanindaki kisi kaçarak kayiplara karisti. Olayin ardindan pazarci esnafi yarali Selahattin Yesilçeçen’i Okmeydani Prof. Dr. Cemil Tasçioglu Hastanesine götürdü. Ayakta tedavisi yapilan Yesilçeçen’in durumunun iyi oldugu ve taburcu edildigi ögrenildi. Olayla ilgili çalisma yapan polis ekipleri, pazarcinin sikayetçi olmadigi saldirgan sahsi yakalayarak gözaltina aldi.

Pazarcinin biçaklandigi anlar kameraya yansidi

Öte yandan, Beyoglu’nda pazar tezgahina gelen sahislarin pazarciyi önce biçaklayip daha sonra darp ettigi anlar güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, sahislarin tartistigi daha sonra biçagi defalarca pazarciya vurdugu daha sonra darp ettigi görülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile