Özürlü asansörü önündeki şüpheli paket vatandaşların ilgi odağı oldu

Ankara Kızılay'da bulunan özürlü asansörünün önüne bırakılan şüpheli bir paket vatandaşların ilgi odağı oldu. Cadde üzerinde önlem alan polis ekipleri, vatandaşları uzaklaştırmakta güçlük çekti. Polisin uyarılarını dikkate almayan vatandaşlar, olayı görüntülemek için adeta birbirleriyle yarıştı. Fünye ile patlatılan paket boş çıktı.

Ankara Kızılay’da bulunan özürlü asansörünün önüne bırakılan şüpheli bir paket vatandaşların ilgi odağı oldu. Cadde üzerinde önlem alan polis ekipleri, vatandaşları uzaklaştırmakta güçlük çekti. Polisin uyarılarını dikkate almayan vatandaşlar, olayı görüntülemek için adeta birbirleriyle yarıştı. Fünye ile patlatılan paket boş çıktı.

Olay, Kızılay Ziya Gökalp Caddesi Karanfil Sokak’ın kesiştiği yerde bulunan özürlü asansörü önünde gerçekleşti. Asansör önünde bulunan şüpheli çanta ihbarını alan Ankara polisi alarma geçti. Bölgeye gelen polis ekipleri hemen caddeyi trafiğe kapatıp, çanta etrafında güvenlik önlemi aldı. Ekipler daha sonra bomba uzman ekiplerini beklemeye başladı. Bu sırada emniyet şeridinin çekildiğini gören çok sayıda vatandaş burada toplanmaya başladı. Meraklı kalabalıktan bazıları cep telefonuyla yaşananları kaydetmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Emniyet şeridi çekildiği halde bir vatandaşın şeridin içine girdiği gözlendi. Şahıs polis tarafından derhal bulunduğu alandan çıkarıldı. Toplanan kalabalık nedeniyle polis, oldukça zor anlar yaşadı. Kalabalığı dağıtmakta zorlanan polis, çareyi şeridi genişletmekte buldu. Ancak, ekipler kalabalığı bir türlü dağıtamadı. Bazı vatandaşların ise işyerlerinin camından gelişmeleri izlediği görüldü. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen bomba uzman ekipleri, paketi inceledikten sonra fünye ile patlattı.

Paket boş çıkarken, polis ekipleri rahat bir nefes aldı. Çevrede bulunan kalabalık ise yolun açılmasıyla şüpheli paketin bulunduğu yere akın etti. Vatandaşlar, polisin çantadan kalan parçaları toplamasını da dikkatle izledi. Çantadan geriye kalanların uzaklaştırılmasıyla, Kızılay’da durum normale döndü.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile