Pazar'da Su Abonelerine Hafta Sonu Kolaylığı

Pazar'da Su Abonelerine Hafta Sonu Kolaylığı

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, su abonelerinin belediye hizmet binası girişinde yer alan KİOSK cihazlarından hafta sonları ve mesai saatleri dışında da kontör dolumu yapabileceklerini söyledi.

Basa, yaptığı açıklamada, elektronik kartlı su sayacı sisteminin, TSE standartlarına göre üretilmiş, elektronik akıllı kart ve diğer bilişim teknolojilerinin yardımıyla sayacı yönetip denetleyen, aynı zamanda abonelerine kontörlü su kullanma imkanı sağlayan bir sistem olduğunu belirtti.

Elektronik kartlı su sayacı uygulamasının, sayaç okuma ve faturalandırma, su kesme-açma, sayaç sökme-takma gibi tüm işlemleri ortadan kaldırdığı gibi abonelere istedikleri süre ve miktarda su kullanma imkanı da sunarak su tasarrufu konusunda ciddi katkı sağladığını ifade eden Basa, "Ayrıca hafta sonları, resmi tatil ve bayram günlerinde sayaç üzerindeki su kredisi bitmiş olsa da belediyemiz hizmet binası girişinde bulunan KİOSK cihazından mesai saatleri dışında da kontör dolumu yapabilmektedir. Yüklenecek kredi ile su kullanımı sağlanmaktadır" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile