Polis, Kurban Bayrami Öncesi Saticilari Sahte Paraya Karsi Uyardi

Polis, Kurban Bayrami Öncesi Saticilari Sahte Paraya Karsi Uyardi

Adana’da polis ekipleri, Kurban Bayrami öncesi hayvan pazarlarinda sahte para uyarisi yapti.

Yaklasan Kurban Bayrami öncesinde hayvan pazarlarinda hareketlilik sürüyor. Hal böyle olunca kötü niyetli kisiler sahte parayla alisveris yaparak saticilari magdur ediyor. Adana Emniyet Müdürlügü’ne bagli Toplum Destekli Polislik ve Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Sube Müdürlügü ekipleri merkez Seyhan ilçesine bagli Gürselpasa Mahallesi’nde kurulan hayvan pazarini ziyaret etti.

Ekipler, kurban saticilarini sahte para ve tirnakçiliga karsi uyardi. Dagittiklari brosürler ve anlattiklari bilgilerle saticilarin dolandiricilarin oyunlarina karsi dikkatli olmalari gerektigine dikkat çeken ekipler, sahte para ve tirnakçiligi anlama yöntemlerini anlatarak saticilara yaklasan Kurban Bayrami öncesi "Dolandirici kurbani olmayin" uyarisinda bulundu.

Gazetecilere konusan Mahmut Acer, “Artik parayi iban üzerinden hesaba aktariyoruz. Magdur olmamak için bizlerde kendi adimiza önlemler aliyoruz. Ekiplerin bu bilgilendirmesi de çok iyi oldu. En garantili yöntem parayi hesaba aktarmak” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile