Proje Velux Yalikavak'ta Sona Dogru Gelindi, Projede Doga Ve Ekoloji Detayi Dikkat Çekiyor

Proje Velux Yalikavak'ta Sona Dogru Gelindi, Projede Doga Ve Ekoloji Detayi Dikkat Çekiyor

Bodrum’un gözde projesi olan Velux Yalikavak’ta sona gelindi. Projenin çevre düzenlemesi yapilirken, bu yilin ortalarinda Velux Yalikavak’ta yasam baslayacak. Tüm süreçleri hassas bir sekilde yürütülen projede, insaat alaninda bulunan dogal ve ekolojik bölüm de koruma altina aliniyor.

Mugla’nin Bodrum ilçesinin en çok yatirim alan gözde mahalleleri olan Yalikavak ile Gümüslük Mahallerinin kesistigi nokta olan Koyun Baba Mevkiinde konumlanan Bodrum’un gözde Projesi Velux Yalikavak’ta sona gelindi. Bölgeye deger katan projede çok yakinda yasam baslamis olacak.

Özgün ve dogal mimarisiyle yatirimcilarin ilgisini çeken Velux Yalikavak, yatirimcilara Koyun Baba Mevkii’nde denizin mavisi ve begonvil kokulari içinde uyanacaklari essiz deni manzarasi sunuyor. Yüzde 75’i bitmis durumda olan Velux Yalikavak’ta çevre ve peyzaj düzenlemesi yapiliyor. Bu çalismalar yapilirken proje alani ve çevresinde de titiz bir çalisma yürütülüyor. Özellikle bölgenin ekolojik yapisinin zarar görmemesi için özel çaba harcaniyor. Projenin bu yilin Mayis ve Haziran aylarinda tamamlanmasi hedefleniyor.

Tüm süreçleri hassas bir sekilde yürütülen projede, insaat alaninda bulunan dogal ve ekolojik bölüm de koruma altina alinirken,santiye alaninda bulunan anitsal niteligi bulunan alanin ekolojik yapisi korunacak. Yine projede kullanilan renklerin doga ile uyumlu olmasindan kaynakli bölgede görüntü kirliliginin öne geçilmis olunacak.

Özellikle peyzaj çalismasi sonrasi projenin bulundugu alan yesille bürünecek. Mavi ile yesilin bulusma noktaasi olan prokede doga dostu tüm uygulamalar yapi sürecinin her asamasinda uygulaniyor.

Yarimcisina önemli avantaj sunan Velux Yalikavak Projesi, Bodrumlulardan ve yatirimcilarinda tam not almis durumda. Projenin son durumunu Ege Alternatif’e degerlendiren Pazarlama Müdürü Ertan Sariogu, projenin konumuna dikkat çekti. Sarioglu, “Bodrum uluslararasi degeri ve karsiligi olan bir yerlesim yeri. Bizler firma olarak bunun farkinda ve bilincindeyiz. Projemizin detaylari bu esas ile ele alindi. En önemlisi burasinin bir kalici yasam merkezi haline gelmesini ve bölgeye deger katmasini önemsiyoruz” ifadelerini kullandi.

Projenin bölgeye deger kattigina vurgu yapan Sarioglu, “Her seyden önce burasi sadece insanlarin ev alip yerlestigi bir üretim süreci veya klasik yasam alani degildir. Bizler bu projemizle farkli bir yasam kültürü ortaya koyduk. Ekolojik ve doga detaylarini ön plana çikararak insanin uzaklastigi dogasina dönüsünü sunuyoruz. Deniz kiyisinda siradan bir anlayis degil bütüncül bir proje sunuyoruz. Içinde konforu, erisilebilir hizmeti olan, doga dostu, can dostlarin unutulmadigi ve komsuluk kültürünün ortaya konulacagi bir süreci yönettik. Böyle bir projeye imza attigimiz için mutluyuz. Yönetim kurulu baskanimiz ve proje ortaklarimiz bu özel projeyle bizzat ilgilendiler ve deneyimlerini, birikimlerini bu essiz projeye aktardilar. Bizler üretmeye devam edecegiz” diye konustu.

SF Yildiz Insaat, Firat Lifestyle ve Ata Yildiz Grup ortakligindaki Velux Yalikavak Projesi, ’Doganin içinde dogayla bütünlesik’ mottosu ile ’Sifir Atik Projesi’ ilke edinerek gelistirilmis. Velux Yalikavak Projesi, 2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 seçenekleri ile tümü denizi görecek sekilde konumlandirilmis, 40 adet rezidans Villa, 16 Ikiz Villa, 38 Müstakil Villa olmak üzere 64.000 metre kare proje toplam alanina sahip Bodrum’un yeni gözdesi olmaya aday.

Projede daire ve villalarin büyüklügü 104 ile 650 metrekare arasinda degiskenlik gösteriyor. Velux’te, her konuta özel havuzlar yer alirken, ayrica projeye ait sahil ve iskele de bulunmakta.

Ayrica projede açik otopark, balkon, ebeveyn banyosu gibi özellikleri de bulunmaktadir. Projenin sosyal imkanlari arasinda; açik ve kapali havuz, mülk özelinde sahil ve iskele, spor salonu, restoran, çocuk kulübü, kuaför, spa ve kasijer hizmetleri bulunmaktadir. Böylelikle kullanicilara hem yazin hem de kisin konforlu yasama uygun imkanlar sunulmaktadir. Doga ile denizi bulusturan proje Gümüslük ile Yalikavak arasindaki mevkide bulunuyor. Ege adalari manzarasina sahip Velux Projesi, Yalikavak Marina’ya sadece 5 dakika mesafede yer aliyor.

Bir artisi olan projenin peyzaj çalismasi da özenle hazirlanmis durumda. Yemyesil agaçlar ile rengarenk bitkileri bulusturan peyzaj sistemi, konut sahiplerine dogayla iç içe, kus civiltilari içerisinde doga yürüyüsleri gerçeklestirilecek sekilde dizayn edilmis durumda. Çevre dostu anlayisinin hakim oldugu projede, sifir atik uygulamasi da yer aliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile