Pursaklar'da Stres Yönetimi Semineri

Pursaklar'da Stres Yönetimi Semineri

Pursaklar Belediyesi, Saray Kültür Merkezi’nde Hanim Evi kursiyerlerine yönelik ‘Stres ve Gevseme Egzersizleri’ konulu egitim semineri düzenledi.

Hobi edinme ve aile bütçelerine katki saglayacak meslek edinme kurslari ile birlikte yeni beceriler elde edildigi Gülbahar Hatun Hanim Evi kursiyerlerine, Pursaklar Belediyesi, Ilçe Saglik Müdürlügü is birligi ile ‘Stres ve Gevseme Egzersizleri’ konulu egitim semineri verildi.

Ilçe Saglik Müdürlügü’nden gelen egitmenler tarafindan kursiyerlere, gündelik stres odaklari, uzun süreli stres kaynaklari, yasam içerisinde gerekli olan stresin düzeyi ve hayati kötü yönde etkileyen stresle basa çikmada etkin çözüm mekanizmalari hakkinda bilgilendirmeler yapildi.

"Hanim Evlerimizde kursiyerlerimize sunmus oldugumuz egitim programlarinin yani sira çesitli seminerler de düzenliyoruz"

Hanim Evlerinde mesleki ve hobi kurslarinin yani sira kadinlara çesitli egitim seminerleri düzenlediklerini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin, "Hanim Evlerimizde kursiyerlerimize sunmus oldugumuz egitim programlarinin yani sira çesitli seminerler de düzenliyoruz. Bugün de kursiyerlerimize yönelik gündelik hayatin stresleri ile basa çikmada ve kendilerini rahat hissetmelerine fayda saglayacak teknikler uzman egitmenlerimiz tarafindan gösterilerek kisisel ruh sagligini güçlendirme yönelik egitim aldilar. Hanim Evlerimizdeki kursiyerleri, hayatin her türlü etkilerine karsi çesitli kurslar ve seminerlerle desteklemeye devam edecegiz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile