Pursaklar'in Kamp Yolculari Yola Çikti

Pursaklar'in Kamp Yolculari Yola Çikti

Ankara’nin Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, 14-18 yas arasi genç erkekleri, Nevsehir Gençlik Kampina yolcu etti.

Son 5 yildan sanattan kültüre, egitimden spora, bilimden teknolojiye birçok farkli alanda gençlerin gelisimine büyük katki saglayacak faaliyetlerde bulunan Pursaklar Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanligi isbirligi ile gençleri, Gençlik Kampi organizasyonlarina yollamaya devam ediyor.

‘‘Çok sayida kiz ve erkek ögrencimizi güzel ülkemizin farkli illerinde kampa yollamaya devam ediyoruz’’

Yaz-kis fark etmeksizin gençleri Gençlik Kamplarina ugurlamaya devam ettiklerini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin, ‘‘14-18 yas genç erkekleri, Nevsehir Kapadokya’ya ugurladik. Gençlik ve Spor Bakanligimiz ile yürüttügümüz proje kapsaminda çok sayida kiz ve erkek ögrencimizi güzel ülkemizin farkli illerinde kampa yollamaya devam ediyoruz. Okul stresi ve günlük streslerden biraz olsun uzaklasarak, keyifli vakit geçirecekler. Aileler ile birlikte tek duamiz sag salim, nese içinde gidip gelsinler. Yollari açik olsun’’ dedi.

Pursaklar Belediyesi, Nevsehir Kapadokya Gençlik Kampina giden 14-18 yas araligindaki genç erkekler, doganin güzelliklerini yerinde görebilmeleri imkânini bulurken, birçok tarihi alani yakindan görme ve tanima firsati bulacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile