Rektör Kelles, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Rektör Kelles, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Adiyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kelles, Adiyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Baskani ve üyeleriyle bir araya geldi.

Adiyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Baskani Ibrahim Aslan, Yönetim Kurulu üyesi ve Güne Bakis Gazetesi Imtiyaz sahibi Mustafa Yücekaya ve Isik Gazetesi Imtiyaz sahibi Bilal Isik ile birlikte Adiyaman Üniversitesi Rektörü Mehmet Keles’e ‘hayirli olsun’ ziyaretinde bulundu. Karsilikli sohbet havasinda geçen ziyarette, üniversite özelinde Adiyaman’in genel durumu konusuldu.

AGAD Baskani Ibrahim Aslan,"Adiyaman Üniversitesi Rektörlügüne atanan Mehmet Kelles hocamiza hayirli olsun ziyaretinde bulunduk. 6 Subat depreminde agir hasan alan memleketimizin en büyük sorunlarindan biri olan egitim sorununu Rektörümüz ile istisare ettik. Üniversite bir sehrin vizyonu ve yüzüdür. O yüzden Adiyaman Üniversitesinin tekrardan egitim ögretimine devam ederek Adiyaman’i ayaga kaldirmamiz gerekiyor. Rektör hocamiza burada büyük bir is düsüyor. Basin konusunda üstümüze ne düserse yapmaya haziriz. Mehmet Keles’e hocamiza tekrardan hayirli olsun diliyoruz" dedi.

Adiyaman Üniversitesi Rektörü Mehmet Kelles ise konusmasinda, "Nazik ziyaretlerinden ötürü Baskanimiza ve Yönetim Kurulu Üyelerine tesekkür ederim. Güzel temenniler bizleri ziyadesiyle mutlu etmistir. Insallah el ele vererek 6 Subat depreminde büyük yaralar alan Adiyaman’imizi ve Üniversitemizi yeniden ayaga kaldiracagiz. Özellikle Üniversitemizin Türkiye’nin yüksekögretim alaninda örnek alinan bilim yuvalarindan biri haline gelmesi en önemli hedeflerimizdendir. " ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile