Rektör Kiziltoprak Açiklamasi 'Ilk Önceligimiz Kaliteli Akademik, Sanatsal Ve Sportif Üretim'

Rektör Kiziltoprak Açiklamasi 'Ilk Önceligimiz Kaliteli Akademik, Sanatsal Ve Sportif Üretim'

Gediz ve Simav ilçelerindeki akademik birimlerine ziyaretlerde bulunan Kütahya Dumlupinar Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Süleyman Kiziltoprak, ilk önceliklerinin kaliteli akademik, sanatsal ve sportif üretim oldugunu ifade etti.



“Personelimizi akademik, idari ya da isçi olarak ayirmiyoruz”

Simav Teknoloji Fakültesi ile Gediz ve Simav Meslek Yüksekokullarina ziyarette personelle yaptigi toplantilarda yönetim ilkelerini siralayan Rektör Prof. Dr. Süleyman Kiziltoprak,” Personelimizi akademik, idari ya da isçi olarak ayirmiyoruz. Hepimiz bir saatin dislileri gibiyiz. Her birimizin bu kurumda bir görevi var. Ilk önceligimiz kaliteli akademik, sanatsal ve sportif üretim. Akademik kadromuz akademik ve bilimsel üretim görevini layikiyla yürütecek. Ikinci önceligimiz egitim ve ögretime nitelikli katki. Herkes görevi çerçevesinde ögrencilerimize ve ülkemize katki sunacak. Buraya gelen ögrenciler, bizimle temas kuran kisiler Kütahya Dumlupinar Üniversitesinin farkini görecek. Üçüncü önceligimiz paydaslarimiza katki. Kaymakamliklar, belediyeler, Kizilay, Yesilay gibi toplum yararina çalisan kuruluslar basta olmak üzere tüm paydaslara katki sunacagiz. Paydaslarimiz bizim olmadigimiz yerde eksikligimizi hissedecekler. Bizim kurum olarak toplumu aydinlatma görevimiz var. Tüm personelimiz, ögrencilerimize ve vatandaslarimiza yaklasiminda bu görevi içinde hissetmeli. Son olarak egitimci sapkamiz disinda sahip oldugumuz tüm sapkalari, üniversitenin disinda birakacagiz. Üniversitede herkese esit yaklasacagiz. Üniversitede üyesi oldugumuz dernege üye, destekledigimiz takima taraftar toplamaya gayreti içinde degil, egitim ögretime katki gayretinde olacagiz” dedi.

Rektör Kiziltoprak, konusmasinin ardindan birim yöneticilerinden ve personelden çalisma alanlari ve birimde yürütülen faaliyetler hakkinda bilgi aldi. Kiziltoprak, Simav’daki birimlere sundugu katkilardan dolayi, adi yerleskese verilen Dr. Ibrahim Naci Eren’in kabrini de ziyaret etti.

“Rektör Kiziltoprak, Gediz’de proje açilisina katildi”

Ziyaretleri çerçevesinde Zafer Kalkinma Ajansi tarafindan yürütülen ve DPÜ’nün de paydasi oldugu “Tarhana ile Gediz’de Dar Hane Kalmayacak” projesinin üretim atölyesi açilis törenine katildi.

Törende bir konusma yapan Rektör Kiziltoprak, tarhananin sayisiz faydasi oldugunu ifade ederek bu projenin de o faydalardan biri oldugunu söyledi ve Kütahya Dumlupinar Üniversitesinin Gediz Meslek Yüksekokulu araciligiyla bu projenin paydasi olmasindan memnuniyet duydugunu ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile