Rektör Özölçer Idari Personelle Bir Araya Geldi

Rektör Özölçer Idari Personelle Bir Araya Geldi

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, mezuniyet törenlerinin basarili bir sekilde gerçeklesmesine katki sunan idari personelle bir araya geldi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, 2022-2023 Akademik Yili Mezuniyet törenlerinin basarili bir sekilde gerçeklesmesine katki sunan idari personelle ögle yemeginde bir araya geldi. Teras Cafe’de düzenlenen organizasyonda Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Senol Hakan Kutoglu, Prof. Dr. Servet Karasu, Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz, Saglik Kültür ve Spor Dairesi Baskani Feray Çiçek de yer aldi.

Törenlerin basarili ve sorunsuz bir sekilde geçmesine katki sunan personele tesekkürlerini sunan Rektör Özölçer, “2022-2023 Akademik Yili Mezuniyet törenlerinin basarili bir sekilde gerçeklesmesine katki sunan idari personelimizle bir araya geldik. Mezuniyet törenlerimizin sorunsuz ve basarili bir sekilde gerçeklesmesi için büyük çaba gösterdiniz. Her biriniz, üniversitemizin basarisina önemli bir katki sagladiniz. Mezuniyet törenlerindeki titiz çalismaniz ve özveriniz için tesekkür ederim” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile