Resim Ve Mektup Yarismasi Tamamlandi

Resim Ve Mektup Yarismasi Tamamlandi

Düzce Belediyesi ile Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Müdürlügü tarafindan Çevre Haftasi etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘Resim ve Gelecege Mektup Yarismasi’nin ödül töreni gerçeklestirildi.

Düzce Belediyesi, Temiz Sehir Düzce’ kampanyasiyla gelecek nesillere daha temiz ve saglikli bir çevre birakilmasi adina baslattigi çalismalarla toplum nezdinde farkindalik olusturmaya devam ediyor.

Düzce Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Müdürlügü ile birlikte Çevre Haftasi etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Resim ve Gelecege Mektup Yarismasi’nin ödül töreni Millet Bahçesinde düzenlendi.

Ödül törenine Vali Cevdet Atay, Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, protokol üyeleri, ögrenci, ögretmen ve veliler katildi.

Ödül alan eserlerin sergilendigi programa Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü de evsel atik materyallerden tasarim, kompost ve bitki dikim çalismasi ile katilirken, Mevlana Kiz Meslek Lisesi Ögrencilerinin Tasarim Atölyeleri de büyük ilgi gördü.

Vali Atay ve Belediye Baskani Özlü, atik araç parçalarindan robotlar yaparak ülke çapinda büyük bir ilgi gören motor ustasi Murat Çetin’in heykellerini incelemelerinin ardindan çevre haftasi resim yarismasina katilan eserleri ve stantlari tek tek gezerek, miniklerin çevre haftasina yönelik yaptiklari çalismalari inceledi.

Stantlarin gezilmesinin ardindan gerçeklesen ödül töreninde dereceye giren ilk 3 ögrenci bisiklet ile ödüllendirilirken, ödül almaya hak kazanan diger ögrenciler ise tablet ve kulaklik ile ödüllendirildi. Atik Pil Toplama yarismasinda dereceye giren okullara ise çesitli ödüller verildi.

Ödül töreni, minik ögrencilerin ‘Temiz Sehir Düzce’ hareketinin sembollerinden Findikcan ile birlikte eglenmeleri ile sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile