Riza Çalimbay Açiklamasi 'Tek Düsüncemiz 3 Puanla Ayrilmakti'

Riza Çalimbay Açiklamasi 'Tek Düsüncemiz 3 Puanla Ayrilmakti'

5 maçlik galibiyet hasretine Malatya’da son veren DG Sivasspor’da Teknik Direktör Riza Çalimbay, sahaya çikarken tek düsüncelerinin galibiyet oldugunu belirterek, bu galibiyetle üzerlerindeki stresi de attiklarini söyledi.

Karsilasma sonrasi basin mensuplarina degerlendirmelerde bulunan DG Sivasspor Teknik Direktörü Riza Çalimbay, bugün Malatya karsisina tek düsünce galibiyet, olarak çiktiklarini ifade ederek, “Bizim tek düsüncemiz buradan 3 puanla ayrilmakti, buna göre mücadele ettik. Ilk yari çok güzel pozisyonlar yakaladik ama maalesef pozisyonlari kaçirdik. Ikinci yarida oyundan kopmadik mücadele ettik en sonunda çok güzel bir gol bulduk. Üzerimde bir stres vardi, 5 maçlik bir gerginlik vardi, bunu biran önce atmamiz lazimdi. Bunu da attik, bundan sonra daha rahat daha güvenli maçlar oynayacagimiza inaniyorum” seklinde konustu.

Iki takim açisindan da güzel bir karsilasma oynandigini ifade eden Çalimbay, “Iki takim da kazanmak için oynadi, beraberligi düsünmedi. Izleyenler için de zevkli bir maç oldu. Kazandigimiz için mutluyuz. Bizim için bu çok önemliydi, bir dönüm maçiydi. Bundan sonra çok daha dikkatli olacagiz. Avrupa Kupasi maçlari nedeniyle herkesten önce sezon açtik, daha fazla maç oynadik. Yorgunluk, sakatlanan oyuncular vardi, o çalkantili dönemi yavas yavas atlatiyoruz. Önümüzde Karagümrük, arkasindan Besiktas ve daha sonra ara var. Bu ara bizim için çok iyi olacak. Sakat oyuncularimiz gelecek, çok daha iyi çalisacagiz. Sezon sonu da hedefimiz geçen sene oldugu gibi Avrupa Kupalarina katmak. Bunun için ne gerekliyse yapacagiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile