Sadakat Programi Mediamarkt CLUB, 6 Milyon Üyeye Ulasti

Sadakat Programi Mediamarkt CLUB, 6 Milyon Üyeye Ulasti

MediaMarkt Türkiye’nin, 2019 yilinda elektronik perakendeciligi sektöründe baslattigi sadakat programi olan MediaMarkt CLUB, 6 milyon üyeye ulasti.



MediaMarkt, bir yandan magazalar açarak Türkiye’deki yatirimlarina devam ederken bir yandan da teknoloji severler için hayata geçirdigi özel hizmetlerle ‘Deneyim Sampiyonu’ olma iddiasini sürdürüyor. Bes yil önce baslayan ve Türkiye elektronik perakendecilik sektöründe önemli bir fark olusturan MediaMarkt CLUB, su anda ülkenin en kapsamli sadakat programlarindan biri olarak öne çikiyor. Kullanicilarina sundugu cazip tekliflerle büyük ilgi çeken program, 6 milyon kisilik devasa bir topluluga ulasti.

Teknoloji severler, MediaMarkt CLUB üyeligi ile magazalardan mediamarkt.com.tr’ye, Çagri Merkezi’nden mobil uygulamaya kadar her yerde bu ayricalikli programdan faydalanabiliyor. Böylelikle, kendilerine özel avantajlara her zaman ulasma imkanina sahip oluyorlar.

Yapilan açiklamaya göre MediaMarkt CLUB’a üye olmak ise oldukça kolay. Teknoloji tutkunlari MediaMarkt CLUB’a tüm MediaMarkt magazalarindan veya mediamarkt.com.tr/CLUBuyelik adresine tiklayarak üye olabiliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile