Sahinbey Ampute Galibiyetle Basladi Açiklamasi 4-0

Sahinbey Ampute Galibiyetle Basladi Açiklamasi 4-0

Sahinbey Ampute Futbol Takimi 19-23 Ekim tarihleri arasinda Diyarbakir’da yapilan Türkiye Kupasi karsilasmalarinin ilk maçinda Pendik Engelliler Spor Ampute Takimini 4-0 yenerek kupa maçlarina iyi bir baslangiç yapti.

Diyarbakir’da 19-23 Ekim tarihlerinde oynanmaya baslanan Türkiye Kupasi müsabakasi ilk maçinda Sahinbey Ampute Futbol Takimi, Pendikspor Ampute Futbol Takimi’ni 4-0 maglup ederek kupaya iyi bir baslangiç yapti. Sahinbey Ampute’nin gollerini 42. dakikada Mohammed Mubarik, 44. dakikada Yussif Yahaya, 48. dakikada Yussif Yahaya ve 55. dakikada Abderraouf Ouchenne kaydetti.

“Hedefimiz Türkiye Kupasi”

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi Kulüp Baskani Cuma Güzel, alinan galibiyetten dolayi oyunculari tebrik ederek, "Türkiye Kupasi maçlarina iyi bir baslangiç yaptik. Rakibimiz Pendikspor Ampute Futbol Takimi’ni 4-0 gibi net bir skorla maglup ederek ilk maçimizda galip gelmesini bildik. Ortaya konan mücadeleden dolayi takimimizi ve Pendikspor Ampute Futbol Takimi’ni kutluyorum. Önümüzdeki maçlardan da galip ayrilarak Türkiye Kupasi’ni tekrar müzemize getirmek istiyoruz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile