Sahinbey Belediyesi Kurban Bayraminda Kötü Kokulari Engelliyor

Sahinbey Belediyesi Kurban Bayraminda Kötü Kokulari Engelliyor

Sahinbey Belediyesi Kurban Bayraminda vatandaslarin kurbanlarini kestikten sonra yayilan kötü kokularin önüne geçmek için geçtigimiz yil baslattigi Koku Nötralizasyonu uygulamasi bu yilda gerçeklestirdi.

Sahinbey Belediyesi Kurban Bayrami’nda ilçe genelinde bulunan kurban kesim yerlerinde kesim sonrasinda yayilan kötü kokunun önüne geçmek için pazar yerleri, mazgallar, çöp konteynerleri ve çöp toplama araçlarina Koku Nötralizasyonu ürün sikarak çevreyi rahatsiz edici kötü kokularin önüne geçti. Yapilan ilaçlama sayesinde kötü kokularin önüne geçilerek vatandaslara daha ferah bir ortam saglandi.

“Kurban Bayraminda vatandasimiz için çalisiyoruz”

Halk sagligi için temizligin en hassas konulardan biri oldugunu ifade eden Sahinbey Belediye Baskan Mehmet Tahmazoglu, “Tüm cadde ve sokaklarimizda temizlik çalismalarimiz devam ederken, periyodik olarak gerçeklestirilen ilaçlama ve temizlik islerine araliksiz devam ediliyor. Temizlik çalismalarimiz kapsaminda sürdürdügümüz çöp konteyneri yikama ve dezenfektesi sayesinde; çöp konteynerlerinin yerinde, hizli, ekonomik ve etkin bir sekilde temizligi yapilarak, görüntü kirliligi ve koku olusumu engellenip, ayni zamanda larva ve sinek olusumunun da önüne geçilmis olunuyor. Kurban Bayraminda kesilen kurbanlarin deri ve sakatatlarinin çevreye verdigi koku nedeniyle vatandaslarin rahatsizlik yasamamalari için pazar yerleri, mazgallar, çöp konteynerleri ve çöp toplama araçlarina Koku Nötralizasyonu ile özel bir çalisma yapildi. Ilçemizde bulunan bütün çöp konteynerlerimizi, yerinde yikayarak, özel ilaçlarla dezenfekte ediyoruz. Temizlik Isleri Müdürlügü ekiplerimiz, dezenfekte islemi ile kötü koku ve bakteri olusumunun önüne geçiyor. Ekiplerimiz vatandaslarimizin sagligi için çalismalarini sürdürüyor” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile