SAKÜDER'den Resim Ve Fotograf Sergisi

SAKÜDER'den Resim Ve Fotograf Sergisi

Manisa’nin Salihli ilçesindeki Kültür Edebiyat ve Sanat Dernegi’nin (SAKÜDER), Kitap Kahve projesinde fotograf ve resim sergisi Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro Salonu Sanat Galerisi’nde açildi.

Serginin açilisini Belediye Baskani Zeki Kayda, Baskan Yardimcilari Metin Durmaz, Ibrahim Karaca, Mahmut Süreyya Karaoglu, Salihli Kültür Sanat ve Edebiyat Dernegi (SAKÜDER) Baskani Gündüz Aydin, GEMA Vakfi Baskani Sener Kilimcigöldelioglu ile davetliler birlikte gerçeklestirdi.

Yagli boya, kara kalem ve sulu boya tablolar ile bölgenin degisik yerlerinden çekilen fotograflarin yer aldigi sergiyi gezerek SAKÜDER Baskani Aydin ve üyelerden bilgi alan Baskan Kayda “Birbirinden güzel Salihli’mizde kültür, sanat ve edebiyat faaliyetleri her geçen gün artarak devam ediyor. Bu anlamda, Gündüz Aydin baskanliginda kurulan SAKÜDER, güzel etkinliklere imza atiyor. Salihli Belediyesi olarak, kültürel ve sanatsal tüm etkinliklere her anlamda destek olmayi sürdürüyoruz. Salihli’nin tanitimina güzel eserleriyle katki saglayan tüm SAKÜDER üyelerine emeklerinden dolayi tesekkür ediyorum.” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile