Sandikçi Açiklamasi 'Türkiye Yüzyili'na Yakisan Eserlerle Ilçemizi Ileriye Tasimaya Devam Edecegiz'

Sandikçi Açiklamasi 'Türkiye Yüzyili'na Yakisan Eserlerle Ilçemizi Ileriye Tasimaya Devam Edecegiz'

Canik Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki AK Parti Canik Belediye Baskan Adayi Ibrahim Sandikçi, “Türkiye Yüzyili’na yakisan eserlerle ilçemizi ileriye tasimaya devam edecegiz” dedi.

Canik Belediye Baskani ve Adayi Ibrahim Sandikçi, Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi Samsun Subesi’ni ziyaret etti. Is insanlarina ilçeye kazandirilan yatirimlar ve yeni dönemde planladiklari projeler hakkinda bilgiler aktaran Baskan Ibrahim Sandikçi, “Hemsehrilerimize uzun yillar hizmet edecek yeni yatirimlari ilçemize kazandirmaya devam edecegiz” diye konustu.



Yeni kimligine kavustu

Canik’i yatirimcilarin odak noktasi haline getirdiklerini ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, “Merkezi hükümet yatirimlari ve belediyemiz yatirimlariyla gelisimine günbegün sahitlik ettigimiz ilçemizi, yatirimcilarin da gözde merkezi haline getirdik. Farkli sektörlerde faaliyet gösteren is insanlarimizin yatirimlarini ilçemize yapmalarina vesile olarak, hemsehrilerimiz için yeni istihdam alanlari olusturduk. Yeni kimligine kavusturdugumuz, her alanda örnek gösterilen çalismalara imza attigimiz ilçemiz için araliksiz bir sekilde çalismaya devam ediyoruz. Türkiye Yüzyili’na yakisan eserlerle ilçemizi ileriye tasimaya devam edecegiz” seklinde konustu.

Programa, MÜSIAD Samsun Sube Baskani Hasan Tahsin Sengül, AK Parti Canik Ilçe Baskani Mahmut Gençay, Canik Belediye Meclis Üyeleri, MÜSIAD Samsun Subesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve is insanlari katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile