Saros Körfezi'nde Belediye Sahil Ve Ormanlik Alanda Temizlik Çalismasi Yapti

Saros Körfezi'nin en çok tercih edilen yerlerinden olan Yayla Sahili'nde çevreye atilan çöpler belediye ekiplerince temizlendi.

Kesan Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, sahil ve ormanlik alana gelisigüzel atilan ve bölge sakinlerinin tepkisine neden olan çöpler toplandi.

Açiklamada görüsleri yer alan Belediye Baskan Yardimcisi Bülent Günsal, vatandaslarin sikayeti üzerine geldikleri ormanlik alanda çöp birikintileriyle karsilastiklarini belirtti.

Ormanlarin çöplük olmadigini aktaran Günsal, "Dogamiz, yesilimiz, ormanlarimiz hepimizin ve biz bunlari korumaliyiz. Bu manzara ile karsilasmak hem vatandaslarimizin hem de temizlik ekiplerimizin hosuna gitmiyor. Kesan Belediyesi olarak biz temizliyoruz ancak sizler de lütfen çöplerinizi çevreye atmayin. Çöplerinizi çöp kovasina birakmak yerine gelisi güzel etrafa atilmasi, bu sehre yakismiyor." ifadelerini kullandi.

Doganin ve çevrenin temiz kalmasi için çalistiklarini vurgulayan Günsal, vatandaslari temizlik konusunda duyarli olmaya davet etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile