SDÜ'nün Iletisim Ve Hukuk Fakültelerinin Ögrencileri Mezuniyet Sevinci Yasadi

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Iletisim ve Hukuk fakültelerinin ögrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

Iletisim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ümit Arklan, 19 Mayis Amfisi'nde düzenlenen törende yaptigi konusmada, genç iletisimcileri 4 yillik bir egitimin ardindan yeni bir baslangiç için ugurladiklarini söyledi.

Yeni baslangiçta ögrencilerin kaygilar yasayabilecegine dikkati çeken, Arklan, söyle konustu:

"Sunu asla unutmayin, Süleyman Demirel Üniversitesi Iletisim Fakültesi'nde iyi bir egitim aldiniz. Öncelikle entelektüel iletisimciler olabilmek için sorgulanmamis bir hayat yasanmis degildir sekliyle elestirel düsünme becerinizi gelistirdiniz. Bizim amacimiz sadece mesleginde iyi iletisimciler yetistirmek degil. Ayni zamanda etik degerlere bagli, sorumluluk bilincine sahip, insani hassasiyetleri gelismis bireyler olmaniza katki saglamak."

Hukuk Fakültesi Dekani Prof.Dr.Yüksel Metin ise fakültenin 8. ve 9. dönem mezuniyetini yaptiklarini belirterek, "Sevgili ögrenciler, sizler gelecegin avukati, akademisyeni, hakimi, ve savcisi, kaymakami ve bürokrati olarak buradasiniz. Artik hayatin merkezine adim atiyorsunuz. Ögrencilik hayatiniz sizleri gerçek hayata hazirladi." dedi.

Törene Isparta Cumhuriyet Bassavcisi Mustafa Akbulut, Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligi Antalya Bölge Müdürü Esen Diler, Isparta Baro Baskani Ünsal Çankaya da katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile