Sehit Enis Budak'in Adi Manisa'da Yasatilacak

Sehit Enis Budak'in Adi Manisa'da Yasatilacak

Manisa Büyüksehir Belediye Baskanvekili Mehmet Güzgülü, yeni yilin ilk meclis toplantisinda yaptigi konusmada, Manisali sehit Enis Budak’in isminin baba ocaginin oldugu sokaga verilmesi için çalisma yapildigini ifade etti.

Sözlerine sehitleri anarak baslayan Büyüksehir Belediye Baskanvekili Mehmet Güzgülü, “2023 yilini ne yazik ki daha çok aci olaylarla ve üzüntülerle geride biraktik. Geçtigimiz ay Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin alçak saldirisi sonucu Manisali hemserimiz Enis Budak’la birlikte 12 kahramanimizi sehit verdik. Aziz sehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralanan evlatlarimiza acil sifalar diliyorum. Manisali sehidimiz Enis Budak’in isminin baba ocaginin oldugu sokaga verilmesi için gerekli çalismayi yaptigimizi da belirtmek istiyorum. Tüm sehitlerimizin ruhlari sad olsun” dedi.

Annesini kaybeden Kula Belediye Baskani Hüseyin Tosun ile agabeyini kaybeden Saruhanli Belediye Baskani Zeki Bilgin’e bassagligi dileklerini de ileten Güzgülü, “Geçtigimiz günlerde Hakkin rahmetine kavusan Kula Belediye Baskanimiz Hüseyin Tosun’un annesi Naime Tosun’a, Manisa Il Emniyet Müdürümüz Fahri Aktas’in agabeyi Adnan Aktas’a, Saruhanli Belediye Baskanimiz Zeki Bilgin’in agabeyi Necati Bilgin’e ve yasamini yitiren tüm hemserilerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, geride kalanlara bassagligi ve sabir diliyorum. Mekanlari cennet olsun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile