Şehit Polisin Eniştesi: "Rabb‘inin Yanına Beratını Alarak Gitti"

Siirt‘te devriye gezen araca yönelik saldırıda şehit düşen komiser Osman Demir‘in öğretmen eniştesi Ayhan Çetin, "Berat Kandili‘nde şehit düşen Osman, Rabb‘inin yanına beratını alarak gitti" dedi.

Şehit polis memuru Osman Demir‘in cenazesi, Siirt‘te düzenlenen törenin ardından askeri uçakla Isparta‘ya gönderildi. Yakınları, Süleyman Demirel Havalimanı‘na inen uçakta bulunan şehit cenazesini Eğirdir ilçesi Balkırı köyündeki baba evine getirmek için yola çıktı.

Acılı haberi alınca fenalaşan anne Gülsüm Demir, Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesi‘nden sağlık görevlileri eşliğinde ambulansla evine getirildi. Evinde de fenalaşan anneye sağlık görevlileri müdahale etti. Anne Demir, "Evladım gitti. Kara gözlüm, tek güvencem" diye feryat etti.

Şehit polis memurunun öğretmen eniştesi Ayhan Çetin, "Şiddet yanlıları şiddetli şekilde cezalandırılmalı. Kürt vatandaşlarımız da PKK‘nın gerçek yüzünü görmeli. Ben bu olayda şehidin inançlı biri olmasından ötürü özellikle seçildiğine inanıyorum. Çünkü PKK halkına ateistlik fikirlerini aşılıyor. Osman‘ın şehit edilmesi bir dönüm noktası. Çok üzgünüz. Osman, Berat Kandili‘nde şehit düştü. Rabb‘inin yanına da, ‘Beratımı aldım da geldim‘ diyerek gitti. Allah rahmet eylesin" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile