Şeker İşçilerinden Arkadaşlarına Veda Yemeği

Şeker İşçilerinden Arkadaşlarına Veda Yemeği

Eskişehir Şeker Fabrikasında çalışan işçiler, emekli olan ve tayini çıkan arkadaşları için veda yemeği düzenledi.


Emekli olan iki işçi ve Ankara Şeker Fabrikası'na tayini çıkan bir işçi için düzenlenen yemeğe yaklaşık 40 kişi katıldı.

İşçiler, yemekte arkadaşları ile eğlenceli dakikalar geçirirken, Fabrika Müdürü Satılmış Kavuncuoğlu, Şeker Fabrikasında çalışanların bir aile olduklarını söyledi.

Emekli olan arkadaşlarına teşekkür eden Kavuncuoğlu, “Bugün emekli olan arkadaşlarımıza fabrikaya verdikleri emekler için teşekkür ederiz. Biz büyük bir aileyiz. Bunu bugün burada bir defa daha gösterdiniz. Birlik ve beraberlikten her zaman kuvvet doğar. Birlik ve beraberlik içinde olalım arkadaşlar” dedi.

Emekli olan Eskişehir Şeker Fabrikası Müdür Yardımcısı Fevzi Coşkun ile yaptığı konuşmada arkadaşlarına teşekkür etti. Çoşkun, daha sonra şunları söyledi:
“Şeker Fabrikası'nda çalışan değerli arkadaşlarım. 2007 yılından buyan Eskişehir Şeker Fabrikası'nda güzel çalışmalar yaptık. Bize bu yemeği düzenleyen arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Sizlere sağlık içinde nice güzel çalışmalar dilerim”
Konuşmaların ardından fabrika yönetimi ve mevcut faaliyet gösteren sendikanın almış olduğu hediyeler, Fabrika Müdürü Kavuncuoğlu tarafından emekli olan çalışanlara verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile