Sel Felaketindeki Çalismalara Çorum'dan Katilan Saglik Personeline Tesekkür Belgesi

Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Kastamonu, Sinop ve Bartin'da yasanan sel felaketinin yaralarinin sarilmasinda görev alan 112 Acil Servis çalisanlarina tesekkür plaketi gönderdi.



Il Saglik Müdürü Ömer Sobaci, törende yaptigi konusmada, Çorum'daki bazi saglik çalisanlarinin Izmir'deki depremde, Akdeniz Bölgesi'ndeki orman yanginlarinda ve Bati Karadeniz Bölgesi'ndeki sel felaketinde görev alarak, vatandaslarin yaralarini sarmaya çalistigini söyledi.

Bu nedenle Içisleri Bakani Süleyman Soylu'nun fedakarca çalisan saglik personeline tesekkür belgesi gönderdigini belirten Sobaci, afetlerde görev alanlara özverili çalismalarindan ötürü tesekkür etti.

Konusmanin ardindan, üzerinde "Bati Karadeniz'de meydana gelen sel afetinden sonra devlet-millet dayanismasinin en güzel örnegini sergileyerek yaralarin el birligiyle sarilmasi için bölgede fedakarca yürüttügünüz çalismalarla, afetzede vatandaslarimiza sundugunuz maddi-manevi destekle 'Ben de varim!' dediginiz için sonsuz tesekkürlerimle..." yazili tesekkür belgeleri, 27 acil servis çalisanina verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile