Sel Felaketinin Yasandigi Bölgelerde Çalismalar Sürüyor

Sel Felaketinin Yasandigi Bölgelerde Çalismalar Sürüyor

Merkezefendi Belediyesi geçtigimiz günlerde Denizli’de yasanan sel felaketinde haneleri hasar gören vatandaslarin ihtiyaçlarini karsiliyor, tahrip olan yollari da onariyor.



Ilçe genelindeki faaliyetlerine devam eden Merkezefendi Belediyesi, Denizli’de yasanan siddetli yagisin ardindan meydana gelen sel ve su baskinlarindan etkilenen mahallelerde çalismalarini sürdürüyor. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügü ekipleri, hasar gören haneleri tek tek ziyaret ediyor, olusturulan hasar tespit raporlarina göre vatandaslarin ihtiyaçlarini karsilamak için çalisiyor. Fen Isleri Müdürlügü ekipleri ise tahrip olan ara yollari onarmak için yogun bir sekilde mesai harciyor. Yapilan çalismalarla birlikte sokaklar kullanima tekrar açilacak.

“Özveri ve titizlikle çalisiyoruz”

Çalismalari en kisa sürede tamamlayacaklarini belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Ekiplerimizle birlikte yaralari sarmak için canla basla çalisiyoruz. Evleri hasar gören hemsehrilerimize yardimlarimizi yapiyor, ihtiyaçlarini karsiliyoruz. Ayni zamanda bozulan, çöken ve tahrip olan yollari da onariyoruz. Felaketin en çok etkiledigi bölgelerde ekiplerimiz büyük bir özveri ve titizlikle çalismalarini gerçeklestiriyor. Hemsehrilerimizi hiçbir sekilde yalniz birakmiyoruz, birakmayacagiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile