Selde Kaybolan Doktor Ve Esi De Araniyor

Selde Kaybolan Doktor Ve Esi De Araniyor

Kirklareli’ndeki selde 4 kisinin cansiz bedenine ulasilirken selde kaybolan 2 kisiden doktor Selman Bagislar ve esi Mihriban’in dügün fotografi ortaya çikti.

Kirklareli Demirköy Igneada Bölgesinde meydana gelen sel sonrasi dünden bu yana suana kadar 4 kisinin cansiz bedenine ulasilirken kayip 2 kisinin ise aramasi sürüyor. Aramalar sürerken Saglik Bakani Fahrettin Koca’da bir paylasim yaparak kaybolanlardan 2 kisiden birinin doktor Selman Bagislar ve esi Mihriban Bagislar oldugunu açikladi.

Doktor Selman ve esi Mihriban’in bölgeye tatil amaçli gittikleri iddia edilirken, kayip doktor ve esine ulasilip ulasilmadigi henüz netlik kazanmadi.

Alanya Emisbeleni eski Belediye Baskani Nurettin Uludag da sosyal medyada çiftin bir fotografini paylasarak, “Kirklareli ilinde Meydana gelen sel felaketinde kaybolan Alanya’li Selman ve Mihriban bagislar kardeslerimize hala ulasilamadi, dostum abim Kirklareli valisi Birol Ekici ile görüstüm kendisi Alanyali hemsehrilerimiz ile beraber oldugunu ve bütün ekipleri seferber ettigini söyledi Allah Valimizden ve bütün ekiplerden razi olsun insallah biran önce bulunur da aile ve yakinlari rahat bir nefes alir bu vesile ile can kayiplarimiza Allah,tan rahmet yaralilarimiza acil sifalar dilerim” açiklamasinda bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile