Sele Kapilan Genç Ve Onu Kurtaran Kuzeni, Yasadiklarini IHA'ya Anlatti

Sele Kapilan Genç Ve Onu Kurtaran Kuzeni, Yasadiklarini IHA'ya Anlatti

Kütahya’da saganak yagmur sonrasi olusan sele kapilan genç ve kuzeni, yasadiklari o anlari IHA’ya anlatti.

Dün aksam saatlerinde Kütahya merkeze bagli Göynükören köyü Porsuk çiftliginde derenin tasmasi sonucu meydana gelen sel, köyde adeta can pazari yasanmasina neden oldu. 22 yasindaki Melih Yildiz isimli genç sele kapildi. Selde bir müddet sürüklenen Melih Yildiz, kuzeni Emre Yildiz tarafindan son anda kurtarildi.

Kuzeni tarafindan son anda selden kurtarilan Melih Yildiz, yasadigi o anlari IHA’ya anlatti. Melih Yildiz, "Bir anda sele kapilip gidecegimi zannettim. Kurtarildigimi anlayinca dünyalar benim oldu. Su anda çok mutluyum.Yegenime sonsuz tesekkür ediyorum" dedi.

Bir süre selde sürüklenen yegenini cani pahasina kurtaran Emre Yildiz da, "Baktim yegenim selde gidiyor. Hemen atlayip kurtardim. Daha önce de 2018 yilinda dedemi selden kurtarmistim. Sonuçta yegenim, birakacak degiliz" diye konustu.

Bu arada, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Baskanlik Divani üyesi AK Parti Kütahya Milletvekili Ishak Gazel de Porsuk çiftligine gelerek incelemelerde bulundu. Gazel, Emre Yildiz ve Melih Yildiz kuzenler ile Porsuk çiftligi sakinlerine geçmis olsun dileklerini iletti.

Gazel, bölgenin iyilestirilmesi ve maddi zararlarin giderilmesi yönünde devletin tüm kurumlarinin harekete geçtigini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile