Sen Grup, Gayrimenkul Sektöründeki Yeni Hedeflerini Duyurdu

Sen Grup, Gayrimenkul Sektöründeki Yeni Hedeflerini Duyurdu

Gayrimenkul sektörünün önde gelen sirketlerinden Sen Grup, sektördeki proje ve hedeflerini açikladi. Yakin zamanda "Her sey senle güzel" felsefesini tanitan ve web sitesini aktif hale getiren grup, geleneksel gayrimenkul anlayisini geride birakarak inovatif ve dinamik deneyimleri öne çikaran yeni trendler olusturmayi hedefliyor.



Inovasyon, sürdürülebilirlik ve dijitallesmeyi merkeze alarak tüm kurumsal yapilanma sürecini tamamlayan Sen Grup, gayrimenkul sektörüne yenilikçi bir yaklasimla giris yaptigini duyurdu. "Her sey senle güzel" felsefesiyle yola çikan grup, geleneksel normlari yikmayi ve dinamik deneyimlerle gayrimenkul sektöründe fark olusturmayi hedefliyor.

Geçtigimiz günlerde lansman etkinligini gerçeklestiren Sen Grup, emsalsiz gayrimenkul rotasini bireyin yasam kalitesini ve deneyimini gelistirme üzerine kurdugunu duyurdu. Gayrimenkul sektörünün çati kurulusu GYODER’in üyesi olan yönetim ekibi, hazirliklari tamamlanan projelerini hayata geçirmeyi hedefliyor.

Sen Grup CEO’su Hadiye Taskin, sektörün degisen yasam alani tercihlerine ve aliskanliklarina uygun sekillenmesi gerektiginin altini çizdi. Geleneksel gayrimenkul anlayisina daha dinamik bir perspektif getirdiklerini belirten Taskin, "Yeni nesil gayrimenkul anlayisiyla sektörde teknolojinin öncüsü olarak konumlanmayi hedefliyoruz. Sektörün dijital dönüsümüne katki saglamanin yani sira projelerimizle yeniliklerin öncüsü olacagiz. Her yasamin tipki parmak izlerimizdeki gibi benzersiz oldugu gerçegini benimseyerek insanlara talep ettigi yasam kalitesini ve deneyimini Sen Grup farkiyla sunacagiz” dedi.



’Sen Nasil Istersen’ yaklasimi

Dünya genelinde yasam kalitesini koruma ve iyilestirme yönünde gelisen gayrimenkul trendlerinin takipçisi olduklarini ifade eden Taskin, bireylerin yasam deneyiminde çözüm ortagi konumunda bulunduklarini belirtti.

Sen Grup projelerinin tasarimlarindan, mimari, teknolojik altyapi ve yasam kültürüne kadar ‘SEN’ odakli oldugunu söyleyen Taskin, “Degisen dünya trendleriyle bireyler artik su ve enerji gibi hayati kaynaklarin tasarrufunu önemseyen, yesilin ve teknolojinin hakim oldugu projeleri tercih ediyor. Gayrimenkul sektörünün bu ihtiyaca karsilik düsük karbon ayak izine sahip ve daha az çevresel etkiyle yasama imkani sunmasi gerekiyor. Insa edecegimiz her metrekarenin minimum yüzde 10’u kadar agaçlandirma yapma hedefiyle çalismalar yürütüyoruz. Azaltilmis karbon ayak izini ve dijitallesmeyi projelerimizin temel stratejisi olarak belirledik" diye konustu.



Dijital ve sürdürülebilir yasam deneyimi

Gayrimenkul gelistirme, proje yönetimi, satis ve pazarlama, turizm, tesis ve AVM yönetimi alanlarinda hizmet sunan Sen Grup, Istanbul’un en degerli lokasyonlarinda dikkat çeken projeleri bu yilin ilk yarisinda duyurmayi hedefliyor. Tanitimi yapilacak projelerin temelinde; ihtiyaç duyulan yesilin ve ferahligin hissedildigi, yatay mimariyle güven ve huzur veren, yeni nesil yasam kültürünü destekleyen, dijitallesmeyi ve verimi ön planda tutan yasam alanlari bulunuyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile