Sevki Eren Albayrak Camii Ve Kur'an Kursu Açiliyor

Sevki Eren Albayrak Camii Ve Kur'an Kursu Açiliyor

Kayseri Büyüksehir Belediyesi ile hayirsever is birliginde yapimi tamamlanan Sevki Eren Albayrak Camii ve Sevki-Nurver Albayrak Kur’an Kursu, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki’nin katilimlariyla hizmete açiliyor.



Dr. Memduh Büyükkiliç baskanligindaki Kayseri Büyüksehir Belediyesi kent merkezi ve kirsalda yerel yönetim hizmetlerini etkin ve kaliteli bir sekilde vatandaslara ulastirirken belediye-hayirsever is birliginin en güzel örneklerine imza atmaya da devam ediyor. Bu çerçevede, Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç ile hayirsever Sevki Albayrak arasinda 2021 yili sonunda imzalanan Sevki Eren Albayrak Camii ve Sevki-Nurver Albayrak Kuran Kursu ile lojman yapimi için imzalanan is birligi protokolü dogrultusunda insaat çalismalari tamamlandi. Baskan Büyükkiliç ve hayirsever Albayrak ailesinin katilimlari ile 2022 yili Nisan ayinda temel atma töreni gerçeklestirilen ve insaati tamamlanan cami, Kur’an Kursu ve lojmanin açilis töreni, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki’nin katilimlariyla 8 Eylül Cuma günü saat 13.30’da gerçeklestirilecek.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in insaat sürecinde yakindan takip ettigi projede 545 metrekare insaat alani bulunan 580 kisi kapasiteli Sevki Eren Albayrak Camii, Sevki-Nurver Albayrak Kuran Kursu ve lojman bulunuyor. Yaklasik 17 ay içerisinde tamamlanan cami, Kur’an Kursu ve lojman, kullanim için Kayseri Müftülügü’ne teslim edilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile