Siirt Üniversitesi Öğrencileri Giresun‘da Tiyatro Oyunu Sahneledi

Siirt Üniversitesi öğrencileri, okullarına fidan diken Giresun Üniversitesi öğrencilerine teşekkür etmek amacıyla Giresun‘da bir tiyatro oyunu sahneledi.

Siirt Üniversitesi Müzik ve Tiyatro Topluluğu öğrencileri, Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi‘nde Yılmaz Erdoğan‘ın "Oto Gargara" isimli tiyatro oyununu sahneledi. Giresun Üniversitesi KÜFAT Akademik Sorumlusu Kamil Patan, öğrenciler tarafından büyük ilgi gösterilen oyun sonrası, Siirt Üniversitesi Müzik ve Tiyatro Topluluğu Akademik Danışmanı Necdet Özalp‘e teşekkür plaketi verdi.

Giresun Üniversitesi KÜFAT Akademik Sorumlusu Kamil Patan; "Biz daha yeşil bir Siirt Üniversitesi için bir süre önce öğrencilerimizle beraber fidan dikimi gerçekleştirdik. Buna karşılık dostluk köprüsünü daha sağlam kılmak adına iadei ziyarette bulunan Siirt Üniversitesine teşekkür ederiz" diye konuştu.

Siirt Üniversitesi Müzik ve Tiyatro Topluluğu Akademik Danışmanı Necdet Özalp ise, "Siirt Üniversitesi‘ne, Giresun Üniversitesi tarafından dikilen fidanlar yeşillenip büyüdükçe, dallandıkça bizim de dostluklarımız o derece pekişecektir" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile