Silahli Saldiriya Ugrayan Damadin Bugün Dügünü Olacakti

Silahli Saldiriya Ugrayan Damadin Bugün Dügünü Olacakti

Diyarbakir’da dün aksam saatlerinde kina merasiminde dügün salonuna giris esnasinda silahli saldiriya ugrayan gelin ve damadin bugün dügünü oldugu ögrenildi.

Olay, dün aksam 20.30 siralarinda Kayapinar ilçesi Mezopotamya Mahallesi’nde bulunan bir dügün salonunda meydana geldi. Kina merasimi için dügün salonuna giren damat Ahmet Erdem ile gelin Fatma Aktas, Selahattin Aktas’in atesledigi kursunlarin hedefi oldu. Olayda, Ahmet Erdem vücudunun çesitli yerlerinden aldigi mermi ile agir yaralanirken, davetlilerden 10 yasindaki H.K, yerden seken mermi ile ayagindan hafif yaralandi.

Damadin durumu iyi

112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Agir yarali Ahmet Erdem özel hastaneye kaldirilirken, H.K. Diyarbakir Gazi Yasargil Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne götürüldü. Sabah saatlerinde damadin ameliyata alinip durumunun iyiye gittigi ögrenildi.

Erdem ve Aktas çiftinin bugün dügünü olacakti

Dün aksam kina merasiminde dügün salonuna girdigi esnada kursunlarin hedefi olan Ahmet Erdem’in, olay yasanmasaydi bugün Fatma Aktas ile dügününün olacagi ortaya çikti.

Süpheli, platonik ask yasiyordu

Süpheli Selahattin Aktas’in yaklasik 1 yil önce amcazadesi oldugu ögrenilen Fatma Aktas’i istemeye gittiklerinde ailesinin kizi vermedigi ileri sürüldü. 1 sene içerisinde platonik ask yasayan Selahattin Aktas, gözünü karartip kina merasimini kana buladi.

Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü’nce yürütülen çalismada kaçan zanli, kisa sürede yakayi ele verdi. Aktas’in üzerinde olayda kullandigi tahmin edilen tabancanin çiktigi belirlendi. Aktas’in emniyetteki islemleri devam ediyor.

Olay ile ilgili sorusturma sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile