Simav'dan Tatil Beldelerine Otobüs Seferleri

Simav'dan Tatil Beldelerine Otobüs Seferleri

Simav'dan her gün İzmir, İstanbul, Ankara, Bursa, Balıkesir, Uşak, Manisa ve Eskişehir gibi büyük illere karşılıklı otobüs seferleri düzenleyen Kütahyalılar Otobüs İşletmesi, yaz nedeniyle artan yolcu talebini karşılayabilmek amacıyla İstanbul'a ek, tatil yöreleri Selçuk, Kuşadası ve Didim'e de yeni seferler başlattı

Simav'dan her gün İzmir, İstanbul, Ankara, Bursa, Balıkesir, Uşak, Manisa ve Eskişehir gibi büyük illere karşılıklı otobüs seferleri düzenleyen Kütahyalılar Otobüs İşletmesi, yaz nedeniyle artan yolcu talebini karşılayabilmek amacıyla İstanbul'a ek, tatil yöreleri Selçuk, Kuşadası ve Didim'e de yeni seferler başlattı.
Kurulduğu 1984 yılından günümüze dek sürekli gelişim gösteren Kütahyalılar Otobüs İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı Yonus Yılmaz, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Türkiye'nin bir çok noktasına düzenli olarak gerçekleştirdiği yolcu taşımacılığına yeni güzergahlar eklediklerini söyledi.
26 yıldan bu yana sürdürdükleri yolcu taşımacılığında Kütahya il merkeziyle Simav'ın adını gururla gittikleri her yere taşımanın onur ve gururunu taşıdıklarını anlatan Yonus Yılmaz," Bunu yaparken gerek filomuzun modernizasyonu, gerekse çağın her türlü teknolojisini kullanarak rahat, güvenli ve huzurlu yolculuk hedefledik. Bugün 32 adet son model otobüslerimiz ve şehir içi servis araçlarımızla halkımızın hak ettiği yolcu taşımacılık hizmetini sunmayı sürdürüyoruz" dedi.
Vatandaşlardan gelen öneri ve eleştirilere her zaman açık olduklarını vurgulayan Yılmaz, firmalarında öncelikli ilkenin insana hizmet olduğunu kaydetti.
Simavlıların yaz tatilinden en iyi bir şekilde yararlanabilmeleri için Selçuk, Didim ve Kuşadası ile Dağardı ve Bursa istikametinden İstanbul'a ek seferler düzenlediklerini vurgulayan Yılmaz," Simav'dan Dağardı Bursa üzeri İstanbul'a gitmek isteyenler için Otogardan sabah saat 08.30'da yeni bir sefer başlattık. Selçuk, Didim ve Kuşadası yönüne gitmek isteyenler için de otobüslerimiz Simav Otogarından her gece saat 01.45'de yola çıkıyor" şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile