Sisli'de Bodrum Katta Çikan Yangin Panige Sebep Oldu

Sisli'de Bodrum Katta Çikan Yangin Panige Sebep Oldu

Sisli’de 7 katli apartmanin bodrum katinda çikan yangin panige neden oldu. Yangin itfaiye ekipleri tarafindan söndürüldü.

Yangin saat 00.00’da Sisli Mesrutiyet Mahallesi Zafer Sokak üzerinde bulunan 7 katli bir apartmanin bodrum katinda çikti. Iddiaya göre bodrum katinda bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Yanginin çiktigini görenler durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine yangin yerine gelen itfaiye ekipleri yangina müdahale ederek katlarda mahsur kalanlari kurtardi.

Yanginin çiktigi bodrum katinin üstünde is yeri olan Daniz Albug, "Vallahi gece saat yarim civarlarinda komsularimiz sag olsunlar aradilar. Alt katta yangin çikmis bir sekilde dumanlarin çiktigini söylediler. Biz geldik ama her hangi bir durum yok çok sükür. Nasil oldu bilmiyorum. Herhangi bir sikintimiz yok çok sükür. Mahsur kalanlari sag olsunlar itfaiyeci arkadaslar, merdiven sayesinde indirdiler. Çünkü binaya duman dolustu. Indirdiler, arkadaslar gerekli tedbiri aldilar. Çok sükür her sey sag salim kurtuldu yani sikinti yok" seklinde konustu.

Itfaiye ve polis ekipleri ise yanginin çikis nedenini arastirmak için inceleme baslatti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile