Sultanbeyli'de Feci Kaza, 3 Agir Yarali

Sultanbeyli'de Feci Kaza, 3 Agir Yarali

Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi Selçukhan Caddesi üzerinde otomobil ile kamyonet kafa kafaya çarpisti. Çapmanin etkisi ile otomobil metrelerce sürüklendi. Yasanan kazada otomobil içinde bulunan 2 kisi ve kamyonet sürücüsü agir yaralandi.

Kaza, sabah 08.30 siralarinda Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi Selçukhan Caddesi üzerinde gerçeklesti. Hasan Tüyüz yönetimindeki 67 EU 821 plakali kargo kamyoneti ile Furkan Akbulut yönetiminde olan 34 EGR 242 plakali otomobil kafa kafaya çarpisti. Yasanan kaza saniye saniye güvenlik kameralarina yansidi. Meydana gelen kazada otomobil içinde bulunan Furkan Akbulut ve Yasin Akbulut araç içinde sikisti. Kamyonet sürücüsü Hasan Tüysüz’ün ise bacaklari kirildi.

Çevredeki vatandaslarin Ihbari üzerine olay yerine itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekipleri araç içinde sikisan sürücü ve yolcuyu sikistigi yerden çikardi. Saglik ekiplerine teslim edilen yarali vatandaslar olay yerine gelen ambulans ile Sultanbeyli Devlet Hastanesine kaldirildi.

Polis ekipleri olay yerinde baska bir kaza yasanmamasi için çevrede güvenlik önlemi alirken, yol bakim ekipleri kazadan dolayi çevreye savrulan araç parçalarini topladi. Yolda kumlama çalismasi yapan belediye ekipleri kazaya karisan araçlarin çekici ile olay yerinden kaldirilmasin ardindan yolda temizlik çalismasi yapti.

3 kisinin agir yaralandigi kaza saniye saniye güvenlik kameralarina yansidi

Öte yandan otomobil ile kamyonetin kafa kafaya çarpistigi kaza saniye saniye güvenlik kameralarina yansidi. Kamyonete çarpan otomobil metrelerce dönerek sürüklendi.

Olayin Görgü tanigi Ersan Güney,” Siyah araba buradan asagiya hafif hizli geliyor. Araba kayiyor bu arabaya vuruyor. Baska bir sey görmedim. Yaralilarin durumu agirdi. Otomobilde 2 kisi yaraliydi. Bu aracin soförü ’de bacaklari kirilmisti “ dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile