Sultangazi'de Bir Araç, Durakta Yolcu Alan IETT Otobüsüne Çarpti Açiklamasi 1'I Agir 3 Yarali

Sultangazi'de Bir Araç, Durakta Yolcu Alan IETT Otobüsüne Çarpti Açiklamasi 1'I Agir 3 Yarali

Sultangazi’de seyir halindeki araç duraktan yolcu alan IETT otobüsüne çarpti. Kazaya neden olan sürücü olay yerinden uzaklasirken, 3 aracin karistigi kazada 1’i agir 3 kisi yaralandi.

Kaza, saat 08.30 siralarinda Sultangazi Esentepe Mahallesi Ugur Mumcu Bulvari üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bulvar üzerinde seyir halinde olan Abdussamet Bilgin idaresindeki 34 EPC 226 plakali otomobil, diger aracin sikistirmasi sebebiyle Nevzat Sürücü yönetimindeki 34 LHP 32 plakali hafif ticari araca çarpti. Çarpmanin etkisiyle savrulan araç o esnada duraktan yolcu alan IETT otobüsüne çarpti. 3 aracin karistigi kazada 1’i agir 3 kisi yaralandi. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan yaralilar ambulanslar ile çevredeki hastanelere kaldirildi.

Kaza nedeniyle Ugur Mumcu Bulvari bir süre araç trafigine kapatildi. Kaza yapan araçlarin çekici ile kaldirilmasinin ardindan yol yeniden trafige açildi. Kazaya karisan bir diger araç sürücüsünün ise kaza sonrasi olay yerinden kaçtigi öne sürüldü.

Polis ekiplerinin kaza ile ilgili incelemesi sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile