Sultangazi'de Dönüs Yapan IETT Otobüsü 2 Gence Çarpti

Sultangazi'de Dönüs Yapan IETT Otobüsü 2 Gence Çarpti

Sultangazi’de bir IETT otobüsü yoldan dönüs yapacagi esnada 2 kisiye çarpti. Çarpmanin etkisiyle savrulan 2 genç, IETT otobüsü ile park halinde minibüsün arasinda sikismasi sonucu kirilan camlar nedeniyle yaralandi. Kaza sonrasi durmayarak kaçtigi iddia edilen IETT soförüne ise vatandaslar tepki gösterdi.

Kaza, saat 15.00 siralarinda Sultangazi Cebeci Mahallesi Çanakkale Sehitleri Caddesi üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre cadde üzerinde seyir halinde olan IETT otobüsü dönüs yapacagi esnada 2 gence çarpti. IETT otobüsü ile park halindeki araç arasinda sikismasi sonucu aracin camlari kirilirken, kirilan camlar nedeniyle 2 genç yaralandi. Kazayi gören vatandaslar durumu saglik ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen saglik ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasi kollarindan ve bacaklarindan yaralanan 2 genç ambulans ile hastaneye kaldirildi. IETT otobüsü soförünün kazadan sonra kaçtigi iddia edildi.

O esnada araci içerisinde yakinlarini bekleyen Ömürhan Kaya, “Ben o esnada arabanin içerisinde oturuyordum. IETT otobüsü buradan dönerken çocuga vurdugu gibi çocuk benim aracin camina vurdu. Çocugu sikistirdigi gibi arabanin cami kirildi. Çocugun omuzu yaralandi, kesikler var. Vatandaslar peçetelerle tampon yapiyor. IETT otobüsü kaçti gitti. Arkasindan kostum ama yetisemedim. Plakasini da alamadim. O esnada benim aracin içerisinde de çocuklar vardi. IETT soförü kusurunu biliyor ama durmadi basti gitti. Içerisindeki yolcular bile uyarmasina ragmen durmadi” dedi.

Kaza sonrasi kaçtigi iddia edilen IETT soförüne tepki gösteren Meliha Kaya ise, “Gelinlerim burada alisveris yapiyorlardi. Oglum ve torunlarim araç içerisinde bizi bekliyordu. O esnada arabada 2 torunum oturuyordu. Allah’tan çocuklar geride oturuyorlardi. Yoksa vurdugu gibi cam kiriklari çocuklarin üzerine gelecekti. Biz olay sonrasi kosarak geldik ama kaza olmustu. Soför birakmis kaçmis. Bu kadar insansizlik olur mu? Içerisinde çoluk çocuk oturuyor. Ucunda ölüm yok. Insan yaralilari alir hastaneye götürür. Burada tutanak tutulsun. Neden kaçiyorsun ki” diye konustu.

Polis, kaza ile ilgili inceleme baslatti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile