Suluova Belediyesi'nden Okullara Kirtasiye Yardimi

Suluova Belediyesi'nden Okullara Kirtasiye Yardimi

Amasya’nin Suluova ilçesi belediyesi tarafindan, yeni egitim ögretim yilinda ders basi yapan 400 ögrencinin okul çantasi ve tüm kirtasiye ihtiyaci karsilandi.

Belediye daha önceki yillarda oldugu gibi bu yil da okula baslayan ögrencilere kirtasiye yardiminda bulundu. Kültür ve Sosyal Isleri Müdürlügü tarafindan belirlenen dar gelirli ailelerin ögrencilerine yapilan yardim velilere rahat nefes aldirdi. Kalemlik, resim defteri, çizgili defter, kareli defter, kursun kalem, kirmizi kalem, cetvel, kalemtiras ve silginin yani sira okul çantalari ögrencilere teslim edildi.

"Sosyal belediyecilik kapsaminda çocuklarimiz için egitimin her alaninda yardimlara devam etmekte kararliyiz" diyen Belediye Baskani Fatih Üçok, “Belediye olarak egitime her türlü destegi vermeye gayret gösteriyoruz. Okullarimizin ihtiyaçlarini gidermenin yaninda ögrencilerimiz için sosyal ve kültürel hizmetler gerçeklestiriyoruz. Çocuklarimizi önemsiyoruz, çünkü bu ülkenin kalkinmasi, ilerlemesi ve çagdas medeniyetler seviyesine ulasmasi ancak egitimli bireylerin çogalmasiyla mümkün olacaktir” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile